bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція«Роль та вплив громадських організацій на державну політику щодо забезпечення прав дітей»
05.12.2014

Німецько-Польсько-Українське Товариство від імені Української мережі за права дитини запрошує керівників та представників громадських організацій, які працюють в інтересах дітей та підтримки сім’ї, представників соціально-орієнтованого бізнесу, громадян, яким не байдуже майбутнє наших дітей, ЗМІ стати учасниками дводенної конференції, де буде представлено Українську мережу за права дитини. Захід відбудеться за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Завданнями конференції є:

  • поділитися досвідом громадських організацій у процесі розробки, виконання та моніторингу державної політики щодо захисту прав дитини;
  • обмін досвідом у представленні інтересів дітей і сімей та розвитку мережі;
  • розглянути умови підвищення здатності громадянського суспільства в Україні впливати на державну політику щодо захисту прав дитини;
  • сприяти розвитку Української мережі за права дитини.

Участь у конференції візьмуть вітчизняні та міжнародні експерти у сфері захисту прав дитини, представники мереж громадських організацій з Болгарії, Німеччини, Великої Британії, українські та європейські державні діячі.

Умови участі: щоб стати учасником конференції необхідно заповнити он-лайн анкету (http://goo.gl/kTW1GY). Організатори забезпечують проживання та харчування, а також покривають транспортні витрати для учасників[1], крім м. Києва та Київської області.

 Контакти організаторів:

Німецько-Польсько-Українське Товариство

www.gpu-society.org

Українська мережа за права дитини

www.childrights.org.ua

Андре Поддубни, тел. (044) 294-13-55

e-mail: [email protected]

Тетяна Носач, тел. (044) 294-01-16

e-mail: [email protected]

Анастасія Хахула, тел. 067-401-64-84

e-mail: [email protected] 

Маргарита Долгая, тел. 067-381-50-72

e-mail: [email protected]

Адреса місця проведення: м. Київ, пр. Павла Тичини, 28-Б, Центр “Наші діти”, www.ourkids.eu.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

17 грудня 2014 року

18 грудня 2014 року

09.30 – 10.30    Реєстрація

10.30 – 12.00    Відкриття

12.00 – 12.30    Прес-брифінг

13.30 – 15.00    Пленарне засідання

15.30 – 17.30    Робота секцій

17:45 – 18:45    Дитячий творчий проект

09.30 – 13.30    Пленарні засідання

14.30 – 15.00    Підведення підсумків

                             Роз’їзд учасників     

Довідка

2 червня 2014 року громадські, благодійні українські та міжнародні організації уклали Меморандум про створення Української мережі за права дитини (Ukrainian Child Rights Network) (надалі – Мережа).

Метою створення Мережі є забезпечення повного виконання положень Конвенції ООН про права дитини, запровадження міжнародних та європейських стандартів забезпечення прав дитини шляхом посилення впливу інститутів громадянського суспільства в розробці, реалізації та моніторингу державної політики у сфері забезпечення прав дитини та розвитку соціальних послуг для сімей з дітьми в Україні.

Мережа має на меті об’єднати всі українські громадські організації, які працюють на захист прав дитини, визначених у Конвенції ООН про права дитини.


[1] Окрім учасників з Києва та Київської області. Організатори забезпечують проживання та транспортні витрати для 1 представника від організації. Транспортні витрати компенсуються лише за наявності паспорту та оригіналів квитків (автобус, маршрутки (з квитками) та потяг (крім СВ)). Проживання в готелі 2 ночі (16,17 грудня).

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.