bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійник Яків Рогалін розкаже киянам про свою діяльність у Донецьку
05.09.2014

Директор Донецького міського благодійного фонду «Доброта» Яків Рогалін 11–13 вересня буде в Києві. Фонд «Доброта» чи не єдиний із сотень благодійних організацій та фондів м. Донецьк, який працює не в в евакуації, а безпосередньо на місці «тут і зараз» і продовжує виконувати свою гуманітарну місію – допомагати людям, які цього потребують.

За підсумками роботи Фонду з травня благодійна допомога (ліки та продукти харчування) була надана на суму більшу, ніж 1 мільйон гривень. Її отримали 48 медичних  установ, 10  дитячих будинків, інтернатів та центрів для біженців, а також більше 100 сімей, які перебували в гострій скруті.

Наголошуємо, що ця благодійна діяльність відбувається в місті, в якому повним ходом де-юре проводиться АТО, а де-факто - триває війна. Зокрема, збір пожертв проводиться інноваційним методом ФРЕНДрайзингу, тобто шляхом звернення до друзів фонду, які знаходяться по всій Україні, а також за кордоном. Таким чином, благодійниками стали близько 200 осіб із дуже різноманітними політичними та релігійними поглядами, які є представниками  різних вікових та етнічних груп.

Пропонуємо журналістам запросити Якова Рогаліна до спілкування, щоб дізнатися про мужню роботу громадських благодійників в Донецьку, як будується «менеджмент довіри» в умовах неоголошеної війни, чому «капітани не повинні кидати свої кораблі», а також чим саме ми можемо допомогти у цій благородній справі.

Зустріч носитиме благодійний характер, що відповідає місії ДМБФ «Доброта» та практичній діяльності Якова Рогаліна. А саме - запитання можна ставити будь-які, але відповідь на них можна отримати лише в обмін на пожертвування в розмірі 20 грн. (ціна одніє 5-літрової  бутилі спеціальної води для дітей «Малятко»). Діє правило: незадоволені відповідями отримують гроші назад.

 Детальніша інформація про Якова Рогаліна та Донецький благодійний фонд «Доброта» за посиланням.  

Контакти

  • Яків Рогалін
  • 067 623 3006
  • 066 373 5400

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.