bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Перемагай з Левом!»: прояви себе та виграй поїздку у Франкфурт!
15.10.2013

В рамках міжнародного туристичного Форуму «Перемагай з Левом!» пройде програма «Перемагай з Левом! Можливості для молодих лідерів», що дозволяє активним студентам та молодим науковцям безкоштовно взяти участь у Форумі та Future Leaders Forum.

 

Вже вдруге цього року у рамках міжнародного туристичного Форуму «Перемагай з Левом!» проходитиме програма «Перемагай з Левом! Можливості для молодих лідерів», що дозволяє активним студентам та молодим науковцям з українських ВУЗів безкоштовно взяти участь у Форумі, а також виграти поїздку за кордон для стажування та обміну досвідом.

Минулого року дві українські студентки, що перемогли у Програмі, отримали можливість відвідувати літню туристичну школу у Австрії. Цього року переможці програми поїдуть у м. Франкфурт, Німеччина, для участі у Форумі майбутніх лідерів (Future Leaders Forum), що проходить у рамках міжнародної виставки індустрії ділової гостинності  IMEX. Це унікальний досвід та можливість для українських студентів не лише розширити коло професійних контактів та обмінятись ідеями з найкращими молодими фахівцями з різних країн, але й заявити про Україну та її туристичний потенціал.

Для участі у програмі студентам потрібно написати есе на тему «Туристичний продукт «Україна»: унікальний досвід туриста» / Destination Ukraine: unique travel experience. Автори п’яти найкращих робіт зможуть безкоштовно взяти участь у форумі «Перемагай з левом!» 2013 та презентуватимуть свої роботи під час Форуму. На основі презентацій журі обере двох переможців, що поїдуть у Франкфурт. Кінцевий термін подачі есе - 1 листопада 2013 р.

Детальна інформація про умови участі у програмі на сайті Форуму: http://congress.lviv.ua/uk/forum-2013/student/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.