bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум молодих лідерів Рівненщини
04.03.2013

Освічена, талановита, перспективна молодь, яка вже встигла продемонструвати свої лідерські якості, відтепер має унікальну можливість поспілкуватися на теми управління бізнесом та неприбутковими громадськими організаціями із найуспішнішими людьми Рівненщини та України, перейняти їх досвід і знання з метою реалізації ідеї зміцнення соціально-економічних позицій Рівненщини.

20-21 квітня 2013 року у Рівному відбудеться перший щорічний Форум молодих лідерів Рівненщини. Форум – це дводенна конференція, яка включає в себе два паралельні блоки:

Блок «Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво» – для молоді, яка займається /планує займатися власним бізнесом, та майбутніх управлінців (молодих менеджерів різного рівня та галузевих фахівців);

Блок «Управління державними та громадськими організаціями» - для державних службовців, громадських діячів, представників недержавних організацій, журналістів, молодих політиків, активної молоді.

Учасники двох паралельних блоків зустрічаються на спільних сесіях від Key-Speakers – визнаних в Україні фахівців у своїх галузях.

У рамках Форуму молодих лідерів Рівненщини організатори визначать найуспішніших молодих лідерів і сформують рейтинг «ТОП-20 молодих лідерів Рівненщини». 10 молодих лідерів буде визначено шляхом Інтернет-голосування спільно з Видавничим домом «ОГО». Інших 10 номінантів визначить Рада Організаторів та Партнерів. Переможці конкурсу отримають подарунки від партнерів Форуму.

Учасником Форуму можна стати, зареєструвавшись за посиланням.

Організатори Форуму – Рівненська міська молодіжна організація «Smart People» спільно з рівненською обласною організацією ВГО «Українська асоціація маркетингу».

Місце проведення: м. Рівне, Петра Могили 28.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.