bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Перспективи розвитку та актуальність Мережі громадських організацій Пн-Сх України»
14.09.2012

29-30 вересня 2012 року в Сумах відбудеться Конференція «Перспективи розвитку та актуальність Мережі громадських організацій Північно-Східної України».

Захід відбуватиметься в рамках проекту «Школа громадської активності». За рік реалізації проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій проведено цикл тренінгів, п’ять інформаційних днів для громадських організацій двох областей, надано 6 міні-грантів, видано 8 випусків журналу «Спалах».

Конференція - це підсумковий захід по проекту, на якому зустрінуться учасники попередніх заходів, учасники конкурсу міні-грантів, які презентуватимуть результати проектів та інші представники громадських організацій Сумської та Харківської областей.

Запрошуємо активних та дієвий громадських діячів з Сумської та Харківської областей взяти участь в обговоренні проблем третього сектору та шляхів їх вирішення на міжрегіональному та локальному рівнях, внести пропозиції щодо роботи Мережі та долучитись до неї.

Для участі в конференції ви маєте заповнити та надіслати анкету (в доданому файлі) на електронну адресу [email protected] до 25 вересня 2012 року включно.

Організаційні деталі конференції будуть повідомлені в індивідуальному порядку, після надсилання учасником заповненої анкети. Відбір учасників буде здійснюватися організаторами по закінченню терміну подачі анкет.

Учасникам забезпечується харчування та проживання, а також компенсація вартості проїзду за наявності оригіналів квитків та ксерокопій документів (І, ІІ ст. паспорту, прописки та ідентифікаційного коду).

Конференція проводиться в рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій за підтримки NationalEndowmentforDemocracy (NED)

 

Контакти

Коментарі

Михайло Коновалов   4225 днів тому   #  

Перспективи розвитку громадських організацій повинні цікавити активістів громадського руху, тих, хто серйозно ставиться до розвитку своєї діяльності у складі ГО. Євгєн Вєга. ГО "Міжнародний Союз Мужніх Татусів".

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.