bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спостерігати чи впливати: як ми можемо зробити зміни потрібними громаді?
11.09.2012

23-24 листопада 2012 року в Києві відбудеться довгоочікувана подія цього року – Національна конференція в форматі відкритого простору на тему «Як ми можемо зробити зміни потрібними громаді?».

Відкритий простір Формат відкритого простору наснажує учасників на пошук оригінальних рішень

ОРГАНІЗАТОР: Ресурсний центр ГУРТ

УЧАСНИКИ: лідери місцевих громад, громадські активісти, експерти з розвитку, соціальні підприємці.

ЧОМУ?
Інформаційний шум, політизація, бульваризація ЗМІ, монополія в інформаційному полі традиційних і заангажованих медіа стають на перешкоді для свідомого сприйняття дійсності, прийняття ефективних рішень та впровадження системних змін у громадах.

Як наслідок, представники місцевих громад часто борються з міфічними проблемами, незважають на реальні проблеми, зневірюються у власних силах і не помічають тих, хто своїми знаннями, ресурсами та бажанням міг би працювати на свідому та успішну Україну.

Ситуацію можуть змінити ті, хто усупереч зовнішнім обставинам, власними силами чи ресурсами громади таки досягають бажаних змін. Такі історії успіху, як свідчить робота порталу ГУРТ, є, але часто залишаються поза увагою, не аналізуються та не поширюються в якості відтворюваного рецепту серед широкого загалу.

Конференція пропонує зустрітися разом тим, хто вірить в успіх, щоб обговорити виклики, які гальмують впровадження змін в Україні та відповісти на запитання «Як ми можемо зробити зміни потрібними громаді?».

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Для участі у Відкритому просторі, потрібно заповнити онлайн-форму до 16:00 15 жовтня 2012 року.

УВАГА! Реєстрація завершена.

Про всі програмні та логістичні деталі учасники будуть поінформовані е-поштою до 1 листопада 2012 року

Увага! Учасники самостійно покривають свої витрати на проїзд та проживання протягом усіх днів заходу.

Конференція відбудеться за підтримки Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва в рамках ініціатив Ресурсного центру ГУРТ, спрямованих на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства, соціальних інвесторів та експертів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

За більш детальною інформацією, звертайтесь, будь ласка, до Тараса Тимчука, [email protected], 044 296 10 52.

Контакти

Коментарі

Анна Чайковська   4238 днів тому   #  

Класно! Я вже зареєструвалася. Треба поширити інформацію серед зацікавлених осіб.

  •   Пiдписатися на новi
Раїса Бабченко   4236 днів тому   #  

Тарас, щодо 15 млн пенсіонерів в Україні, то це дуже великий резерв, на власному досвіді знаю, думаю вони забудуть про свій вік(їм ще не дають пенсію через реформи)і побудують ту країну , яку потрібно, у них великий досвід і є цілі заради своїх онуків.молодим треба вчитись у них і заступати їх.Історія вчить -спитайте старіших та мудріших і вам скоротиться дорога вперед. Я теж зареєструвалася , пораджу молоді в організації

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4236 днів тому   #  

Пані Анно, дякую за прояв зацікавлення у темі відкритого просторі та бажанні поширити інформацію! Сподіваюсь, завдяки Вам про осінню подію ГУРТа дізнається ще більше небайдужих людей :).

Пані Раїсо, думаю, Ви загалом маєте рацію. І якщо Ви знаєте як залучити потенціал 15 мільйонів пенсіонерів до впровадження бажаних суспільних змін, Ви саме та учасниця, яка нам потрібна :)

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Мар'янчук   4227 днів тому   #  

Доброго дня !
Інформація розповсюджена через ЗМІ, Громадську раду при Вінницькій ОДА та обласній Раді, інституту громадянського суспільства Вінниччини.

- Портал громадських рад України ( http://gromrady.org.ua/2012/09/sposterihaty-chy-vplyvaty-yak-my-mozhemo-zrobyty-zminy-potribnymy-hromadi/ )

- сайт "Інформаційний ресурс Громадських рад Вінниччини" http://vingromrada.org/index.php/ua/news/gromadskikh-organizatsij
/120-sposterigati-chi-vplivati-yak-mi-mozhemo-zrobiti-zmini-potribnimi-gromadi

Сподіваємося делегація з Вінниччини надасть конструктивні пропозиції та спільно обговорить виклики, які гальмують впровадження змін в Україні . Маємо надію що відповіді та пропозиції які пролунають на конференції , зможуть обговорюватися на круглому столі та через ЗМІ Вінниччини.

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   4226 днів тому   #  

Тарасе, чи відомо де буде проходити Національна конференція в форматі відкритого простору на тему «Як ми можемо зробити зміни потрібними громаді?». Маю на увазі - в Києві чи за містом. Щоб заздалегідь вирішити питання проживання під час заходу.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4225 днів тому   #  

Сергію, щиро вдячні за поширення інформації!
Пані Ганно, Відкритий простір відбудеться у Києві, як і зазначено в анонсі. Чекаємо цікавих та оригінальних рішень на заявлену тему з Вінниччини:)!

  •   Пiдписатися на новi
Василина Лем   4223 дні тому   #  

Доброго дня!
Скажіть, будь ласка, чи можлива участь студентів у даній конференції? Якщо так, чи є які-небудь особливі вимоги?
Чи є якийсь внесок за участь в конференції, чи вона є безкоштовною (за вийнятком витрат на проживання і харчування)?
Де саме в Києві відбуватиметься конференція?

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4222 дні тому   #  

Василино, мої вітання! Є дві важливі вимоги для того, щоб взяти участь у заході - пристрасть до того, чим Ви займаєтесь та взяття на себе відповідальності за втілення тих ідей, проектів, ініціатив, які мажуть народитись під час відкритого простору :) Якщо Ви впевнені, що у Вас все це є, реєструйтесь. Тільки майте на увазі, що конференції у форматі відкритого простору далеко не схожі на ті, в яких традиційно студенти наших вузів беруть участь :)

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Алєксєєнко   4161 день тому   #  

Дякую за відкритий простір у Києві! відкритий простір - це відкриті можливості для самовдосконалення, для розитку відкритого суспільства. Чудова організація, чудові організатори, чудові учасники! З ГУРТОМ - чудово!

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   4161 день тому   #  

Я тут днями чула оцінку роботи команди ГУРТа сторонньої людини (так ця людина висловилася). Це була порівняльна оцінка.Там навіть Тараса згадали з його шарфом. :) Одним словом - ПРОФІ! Тому і чудова організація, і чудові організатори, і класні учасники заходів! А головне, ти відчуваєш себе дома - у безпеці. А це важливо!!!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4161 день тому   #  

Пані Анно, Вас напевне ввели в оману :) Не пригадую, щоб я з шарфом ходив (може то був не я). А от учасники заходу - справді непересічні і найближчим часом ми опублікуємо їх напрацювання під час відкритого простору

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   4161 день тому   #  

Тарасе, це не мої слова. Кажуть що був з довгим гарним шарфом - значить був. :) Може і докази знайду - в архіві. :) Ти класно виглядав. Так що все ок.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.