bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський форум волонтерів Євро-2012 в Києві
17.10.2011

Всеукраїнський центр волонтерів – 2012 спільно із ВМГО “Молодіжний європейський рух” запрошують тебе взяти участь у Всеукраїнському форумі волонтерів Євро-2012, який стартує 21 жовтня о 16:00 у Києві в актовій залі Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі за адресою вул. Чигоріна 57-А (неподалік ст. м. “Печерська”)

Ти вже подав заявку волонтера під час футбольного турніру ? Прагнеш дізнатись більше про проект Євро-2012 та відшукати однодумців ? Маєш досвід волонтерування та бажаєш поділитись ним ? Є свіжі ідеї як розважити вболівальників Чемпіонату ? В такому випадку – цей захід для Тебе!

До офіційного старту фінальної частини Чемпіонату залишається 8 місяців. Разом організатори події планують залучити понад 15 тисяч (!) добровольців із усієї України. Волонтери працюватимуть більше ніж у 20 напрямках робіт, починаючи від зустрічі офіційних гостей турніру, закінчуючи допомогою правоохоронцям та медикам порозумітись із іноземними туристами.

Саме від активності та компетентності добровольців залежатиме імідж України та якою її побачать тисячі іноземців в усьому світі.

Тобі обов’язково буде із ким поспілкуватись. У Форумі планується участь волонтерів - координаторів із 12 областей України. Також запрошені поважні гості: видатні спортсмени, представники УЄФА в Україні, Державного управління сім’ї, молоді і спорту тощо.

Учасники презентуватимуть регіональні волонтерські проекти та туристичні маршрути, спільно обговорять волонтерську концепцію під час Чемпіонату, поділяться власним досвідом волонтерування в Україні та за її межами. Тому, не забудь захопити із собою план оригінального туристичного маршруту у своєму місті !

До того ж, учасниками буде розроблена спільна концепція волонтерування під час Чемпіонату.

Організатори Форуму переконані, що масштабний проект Євро-2012 надасть поштовх волонтерському рухові в Україні також і по завершенні футбольного дійства.

Участь у Форумі є безкоштовною. Організатори не покривають витрати на проїзд та проживання учасників із інших міст.

Аби зареєструватись необхідно відправити свої дані: П.І.Б., місце роботи/навчання, досвід у волонтерських заходах та зворотну адресу на [email protected] до 19 жовтня включно. Кількість учасників Форуму обмежена (залишилось 60 місць).

Додаткова інформація на volunteers2012.org.ua або за телефоном: (067) 632-12-13

Без твоєї участі Євро-2012 в Україні не відбудеться

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.