bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перша “Модель Європарламенту в Україні” для школярів
28.07.2011

«Всеукраїнська Асамблея Молоді» спільно з Європейським Молодіжним Парламентом за участю Верховної Ради України організує Перше Моделювання Європейського Парламенту в Україні серед учнів 10-11 класів київських шкіл!

Головною метою проекту є залучення соціально активної молоді до обговорення головних проблем сучасної України та світу в економічній, соціальній, політичній сферах, з метою пошуку найкращих шляхів їх розв’язку. Моделювання буде проходити у три етапи за схемою роботи справжнього Європарламенту у Стразбурзі, офіцйною мовою буде англійська. Протягом Конференцї школярі під наглядом досвідчених студентів із Європи зможуть поділитися знаннями та думками з ровесниками, набути навичок злагодженої командної праці та вирішення проблем, розвинути лідерські та ораторські здібності, відшліфувати англійську мову.

Найкращі учасники отримають змогу залучитись до діяльності «Всеукраїнської Асамблеї Молоді» та Європейського Молодіжного Парламенту, якщо вони будуть зацікавленні. Участь у «ВАМ» надасть змогу молодим людям вирішувати проблеми сучасної України, подорожувати Україною, знайомитись з різними людьми та приймати участь в громадській діяльності країни.

Участь у ЄМП надасть змогу подорожувати Європою, зустріти освічену європейську молодь та виступити представниками України на молодіжному рівні, розвинути свою англійську та ораторські здібності.

Активна участь у подібних Конференціях поширена серед молоді усього світу – це допомогає їм легше і скоріше визначитися життєвими пріоритетами та інтересами, що в світлі їх майбутнього вступу до ВНЗ буде дуже корисним. Крім того, якщо хтось із учасників матиме на меті поїхати на навчання за кордон, участь і відзнака у подібних Конференціях зробить їх більш цікавими для закордонних навчальних закладів.

1 день:

Тимбілдинг. Перша половина дня буде присвячена знайомству учасників між собою та проведенню різноманітних ігор між ними. Вони дадуть змогу учням краще познайомитися, впевненіше та комфортніше почувати себе в колі нових людей та не соромитися їх, що дасть їм змогу більш вільно та ефективно спілкуватися підчас обговорення теми комітету.

Робота в комітетах. Друга половина дня буде присвячена початку обговорення тем комітетами, аналізу проблем та їх причин.

2 День:

Урочисте відкриття Конференції, на яке буде запрошено політичних, наукових та культурних діячів і ЗМІ.

Робота в комітетах. Завдання: проаналізувати та встановити причини та наслідки існуючих проблем, запропонувати можливі рішення. На основі своїх висновків комітет повинен скласти резолюцію.

3 День:

Генеральна Асамблея. Третій день буде присвячено виголошенню резолюцій. Кожен комітет отримає можливість зачитати свою резолюцію, виголосити свої зауваження з приводу резолюцій інших комітетів. Кожна резолюція буде винесена на голосування.

Єдина офіційна мова конференції – англійська.

Контакти

  • Юна Шейхалієва
  • Всеукраїнська Асамблея Молоді
  • [email protected]
  • +380669325890

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.