bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція “Заклади культури потрібні громаді, бізнесу, владі”
19.07.2011

Немирівська спілка творчих ініціатив запрошує активістів громадянського суспільства та працівників культури Вінниччини взяти участь у публічній конференції-обговоренні.

Як покращити діяльність сільських будинків культури ? Чи може будинок культури вплинути на розвиток громади? Чи існують нові методи і технології для роботи працівників культури ? Як налагодити співпрацю з бізнесом ігромадськими організаціями?

Відповіді на ці питання шукатимуть учасники конференції “Заклади культури потрібні громаді, бізнесу, владі”, яка відбудеться 4 серпня з 12 до 14 години в великому залі Немирівського районного будинку культури.

В програмі конференції передбачено виступи, мистецькі майстер-класи, благодійна виставка «Діти дітям»,організована за сприяння благодійного фонду «Добро творяще», розіграш благодійної лотереї.

Конференція відбудеться в рамках програми «Українські традиції успішної громади», що реалізується Немирівською спілкою творчих ініціатив спільно з відділом культури Немирівської РДА за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”в рамках конкурсу « Перетворення закладів культури в осередки громадської активності та залучення творчих колективів до благодійництва».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.