bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція на тему інтеграції України в Європейську спільноту
01.06.2011

3-4 червня у Львові, в готелі «Супутник» відбудеться міжнародна конференція «Транскордонна співпраця та Східне партнерство як інструмент інтеграції України в Європейську спільноту».

Організатори конференції ГО «БРАМА» спільно з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні, Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та єврорегіоном « Карпати». Учасниками конференції будуть представники місцевих органів влади та громадські організації з прикордонних регіонів України та Польщі.

На конференції заплановано розглянути проблемні питання, що виникають під час реалізації транскордонної співраці, зокрема в рамках Програми Добросусідства «Польща – Білорусь - Україна» 2007-2013 та визначення перспектив та пріоритетних напрямків для прикордонних регіонів двох країн, які варто б було реалізовувати в рамках даної програми на 2014-2020 роки.

Окрім того, в рамках конференції окремим блоком плануємо розглятути проблематику співпраці та реалізації проектів в рамках ініціативи Східне Партнерство, зокрема Форуму громадянського суспільтва Східного Партнерства.

З доповіддями виступлять:

  • Борис Тарасюк - Співголова Парламентської Асамблеї Євронест, голова Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції,
  • Ігор Когут - національний представник України в Громадському Форумі Східного партнерства, голова Лабораторії законодавчих ініціатив,
  • Тарас Возняк - головний редактор журналу Ї, представники Любельського,Підкарпатського та Підляського воєводств Республіки Польща та ін.

Реєстрація учасників конференції о 13.00.

Початок роботи конференції о 14.00.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.