bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер та розробку мобільного застосунка
20.01.2020

ГО «Центр громадянських Ініціатив Донбас» оголошує тендер та розробку мобільного застосунка.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЦЕНТР ГРОМАДЯНСЬКИХ  ІНІЦІАТИВ «ДОНБАС»

            м. Слов’янськ, вул. Свободи, 5, тел. +38 (050) 7620203

Запит комерційної пропозиції

 Дата запиту 17.01.202

ГО «Центр громадянських Ініціатив Донбас» в рамках грантового проекту ««Мобільний застосунок Smart City - забезпечення обізнаності жителів міст Слов’янськ, Дружківка, Вугледар, Торецьк про процеси, які відбуваються на території їх адміністративних одиниць для надання громадянам інструментів впливу на розвиток громади»», що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер та розробкумобільного застосунка.

Під розробкою мобільного застосунку ми розуміємо:

створення технічної архітектури застосунку та його дизайну, створення вебпортала керування даними (бекенд) та відповідного API, тестування роботи застосунку та вебпортала, усунення виявлених функціональних помилок, а також технічна підтримка та інші завдання, які передбачені Специфікацією, що додається.

Мобільний застосунок «Smart City» має працювати на платформах: iOS (починаючи з 8.0 та вище), Android (починаючи з версій 5.0 та вище) та передбачати можливість його завантаження за посиланням QR-коду. Зміст його екранів є результатом синхронізації з вебпорталом керування даними (бекендом) через відповідний API. Умовно-схематичне зображення функціональних призначень екранів (розділів) мобільного застосунку наведено в додатку 1.

Режими роботи мобільного застосунку: онлайн и офлайн.

Етапи розробки мобільного застосунку:

  1. Підготовка Технічного плану розробки.
  2. Розробка архітектури мобільного застосунку та його дизайну.

(в тому числі, графічні елементи, що використовуються у мобільному застосунку, із високою роздільною здатністю – для  використання в інформаційних та рекламних матеріалах).

  1. Розробка вебпортала керування даними, API та його дизайну.
  2. Тестування застосунку та вебпортала.
  3. Запуск мобільного застосунку в режимі робочої експлуатації.
  4. Технічна підтримка застосунку протягом 12 місяців з моменту запуску.

Місто надання Послуги: Донецька область

Оплата: безготівковий розрахунок, відстрочка початкового платежу - 50 % на 2 місяці,  подальша оплата  -50% по факту закінчення робіт.

 Валютою тендерної пропозиції є гривня. Ціна розраховується відповідно до вимог чинного законодавства України, а також включає усі витрати, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені. Про це необхідно надати довідку в довільній формі.

 

Термін реалізації Послуги: до 01.07.2020 року;

- створення Технічного плану до 15.02.2020 року;

- виконання основних робіт до 01.06.2020 року;

- технічна підтримка до 01.07.2021 року.

 Надавач Послуг обов’язково має бути зареєстрований юридичною особою (усіх форм власності, окрім Фізичних осіб - підприємців) та забезпечити фахівців в достатній кількості, необхідній для виконання завдань Проекту.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  4. копія сторінок статуту - перша, сторінки про вповноваження директора
  5. довідка або витяг про реєстрацію в державних органах статистики
  6. наказ про призначення директора
  7. Довідка з банку про відкриття рахунка
  8. Оригінал Рахунка-фактури
  9. Зразок договору

 

Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад на іншу мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою. 

Усі постачальники, які працюють с ГО “ЦеГрін Донбас” повинні дотримуватись високих етичних стандартів, поважати та дотримуватись основних прав людини, не використовувати дитячий труд. ГО “ЦеГрін Донбас” залишає за собою право відхилити пропозиції постачальників, які не дотримуються цих стандартів.

Пропозиції приймаються за наступною Формою цінової пропозиції Постачальника (див.Специфікація).

Просимо вказати цінову пропозицію виходячи з вищенаведеного запиту по обсягу. Цінова пропозиція повинна бути актуальною не менше 30 днів. Остаточні ціни будуть зафіксовані у договорі з Постачальником послуг , які діятимуть протягом всього строку реалізації проекту і не можуть бути змінені.

 Пропозиції у вигляді заповненої Форми цінової пропозиції Постачальника надсилайте на електронну адресу с[email protected]. З заявкою необхідно направити копії реєстраційних документів, також супровідний лист зі стислою інформацією про діяльність Постачальника (досвід надання послуг та інші переваги), посилання на аналогічні втілені проекти (що стосуються мобільних застосунків, резюме членів команди (які будуть задіяні в Проекті). 

Пропозиції приймаються до 12:00 год. за Київським часом 02.02.2020.

 Для відбору Постачальників послуг ГО «ЦеГрін Донбас» буде використовувати наступну шкалу  критеріїв для оцінки пропозиції:

- Ціна: 40 балів

- Строки виконання: 30 балів

- Досвід виконавця: 30 балів

Досвід визначається з таких показників.

15 балів - досвід роботи виконавця;

15 балів - досвід роботи членів команди. 

Під досвідом виконавця ми розуміємо: тривалість роботи організації,  кількість реалізованих Проектів, а також приклад аналогічно втілених Проектів (що стосуються мобільних застосунків). 

Під досвідом членів команди ми розуміємо: досвід та тривалість роботи всіх членів команди та кожного окремо, кваліфікацію та професійні навички. Тому просимо надати резюме усіх членів команди, які планують приймати участь в реалізації даного Проекта.

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  1. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  2. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  3. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Тендерні процедури 

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою  с[email protected]  до 01.02.2020 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

 Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт.

 Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печатко, та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру до 02.02.2020 року на електронну адресу с[email protected]   із зазначенням у темі ел. листа “Відкритий тендер: розробка Мобільного застосунка “Smart City”, а також у письмовій формі за адресою: м. Слов’янськ, вул. Василівська, б.16, кв. 50 (з повідомленням) у строк до 02.02. 2020 року.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 12:00 години 02.02.2020 року, розгляду не підлягатимуть.

 Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 09.02.2020 р.

 Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 Додаткові застереження

 Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

 Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Контактні особи: Алтуніна Ольга Миколаївна    0507620203

                               Сизов Максим Анатолійович  0958497690

 

Контакти

  • Сизов Максим Анатолійович 0958497690
  • Алтуніна Ольга Миколаївна 0507620203

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.