bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на перевезення учасників Зеленого ярмарку
20.11.2019

Неприбуткова організація «Вчителі за демократію та партнерство» у межах освітнього проекту “Make Your Future Self” (Збудуй своє майбутнє) оголошує відкритий тендер на організацію перевезення учасників заходу «Зелений ярмарок – Обмін практиками сталого розвитку». Захід відбудеться у Києві 29 листопада 2019 року. Проект “Make Your Future Self” реалізується спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довкілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU.

Вимоги до виконавців: наявність щонайменше річного досвіду надання подібних послуг, реєстрація в установленому законодавством порядку, наявність ліцензії на пасажирські перевезення, мінімальна можлива ціна.

Кінцева дата подачі заявок: 25 листопада 2019 року.

ВИКОНАВЕЦЬ МАЄ ЗАБЕЗПЕЧИТИ: автобусне та/або залізничне та/або авіаційне перевезення для 75 учасників з України з місця їх проживання до місця проведення заходу та у зворотному напрямку.

Перелік необхідних документів: реєстраційні документи (у т.ч. ліцензія), комерційна пропозиція, коротка інформаційна довідка про організацію та рекомендації (за бажанням). Зазначений перелік документів й запитання просимо надсилати до 25 листопада включно на адресу: [email protected] (у темі листа – Тендер з перевезення).

Організація «Вчителі за демократію та партнерство» за 15 років діяльності реалізувала понад 40 всеукраїнських й міжнародних освітніх проектів за напрямами: освіта для сталого розвиткугромадянська і правова освітарозвиток критичного мисленняучнівське соціальне проектування та інші. А також публікує власну літературу за цими темами. Організація працює з адміністраторами шкіл, вчителями, учнями. Серед фінансових партнерів “Вчителі за демократію” з 2002 року: Street Law, Фонд «Інститут відкритого суспільства», Відділ преси освіти і культури посольства США, Міжнародний фонд «Відродження», Світовий банк, Freedom House, Посольство США, Посольство Нідерландів (програма МАТРА), Рада Європи, Шведський інститут, USAID.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.