bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на створення концепції реалізації проекту «Центр українського кіно»
08.08.2018

Ініціативні групи «Центр українського кіноглядача» та «Секретаріят кінопремії «Зоряний Кобзар» оголошують конкурс на створення концепції реалізації проекту «Центр українського кіно».

Концепція має передбачати комплекс заходів тривалістю щонайменше 3 (три) календарних роки. Метою концепції є створення «Центру українського кіно» з реалізацією системних заходів, які будуть спрямовані на популяризацію українського кіно шляхом максимального поширення українського кінопродукту для широкої глядацької аудиторії.

Базовим об’єктом реалізації концепції передбачається сучасно обладнане приміщення з кінозалою на 100 місць у центрі Києва.

Концепція, що буде представлена до конкурсного відбору, має включати:

- циклічну та системну програму показів та промоції національного кінематографічного продукту;

- розробку концепції окремих заходів (від 5-ти до 10-ти різних заходів), спрямованих на популяризацію українського кіно для широкої глядацької аудиторії (необхідно надати опис заходів та методологію їх реалізації);

- орієнтовний бюджет пропонованих заходів.

 Кваліфікаційні вимоги до конкурсантів:

- успішний досвід організації та реалізації проектів у кіногалузі (досвід не менше 3-х років із зазначенням реалізованих проектів),

- досвід реалізації комплексних комунікаційних проектів (досвід не менше 3-х років).

Концептуальні пропозиції для конкурсного відбору просимо надсилати на e-mail [email protected] до 20 вересня 2018 року включно у форматі презентації (.ppt/.pdf) з зазначенням контактної особи та каналу комунікацій для зворотного зв’язку.

За результатами процедури внутрішнього відбору ініціатори проекту «Центр українського кіно» оберуть одну чи декілька концепцій, про що всім учасникам буде повідомлено до 30 вересня 2018 року включно.

Переможці конкурсного відбору будуть запрошені до практичної реалізації запропонованої конкурсної концепції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.