bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на проведення фокус-груп і глибинних інтерв’ю з лікарями
07.08.2018

IFES Україна потребує послуг дослідницької компанії для проведення фокус-груп і глибинних інтерв’ю з лікарями щодо їхньої оцінки і ставлення до зловживання адміністративним ресурсом (ЗАР) у медичних закладах. 

IFES є незалежною неурядовою організацією із головним офісом, розташованим у Сполучених Штатах Америки. Робота IFES в Україні спрямована на сприяння обговоренню реформи виборчого законодавства, посилення спроможності громадянського суспільства здійснювати аналіз та адвокатування у сфері виборів, забезпечення впровадження критично важливої реформи політичного фінансування, а також зміцнення спроможності членів виборчих комісій шляхом надання технічної допомоги Центральній виборчій комісії (ЦВК). IFES зосереджує свою діяльність як на процесі реформ, так і їх змісті, сприяючи інклюзивному діалогу між зацікавленими сторонами і надаючи технічну допомогу в розробці законодавства, що відповідає європейським стандартам. Одним із основних завдань в рамках сприяння реформі виборчого законодавства є підвищення прозорості та впровадження контролю за політичними.

IFES сторив робочу групу з Міністерством охорони здоров’я України, аби допомогти йому захистити його ресурси та ресурси інших інституцій у сфері охорони здоров’я від зловживання ними у виборчих цілях. Діяльність у межах цієї ініціативи передбачатиме розробку етичного кодексу для лікарів щодо запобігання ЗАР, проведення тренінгів із дотримання правил етичного кодексу, розробку механізму повідомлення про випадки ЗАР та реалізацію інформаційної кампанії, аби підвищити обізнаність про загрози ЗАР серед працівників медичних закладів. Аби забезпечити достатні передумови для цієї діяльності, буде здійснено оцінку знання і ставлення до ЗАР серед співробітників медичних закладів. Для цього IFES потребує послуг дослідницької компанії для проведення фокус-груп і глибинних інтерв’ю з лікарями в різних регіонах країни.

Вимоги до учасників тендеру

  1. 5 років або більше попередньоо досвіду у здійсненні подібних досліджень
  2. Досвід роботи з міжнародними організаціями та / або проектами міжнародної технічної допомоги буде перевагою;
  3. Висококваліфіковані сіпвробітники, здатні модерувати дискусії та проводити інтерв’ю на соціально чутливі теми
  4. Наявність широкої мережі інтерв’юерів і модераторів у різних регіонах України
  5. Здатність надати представникам IFES спостерігати за фокус-групами
  6. Здатність підготувати високоякісний аналітичний звіт українською та англійською мовами, який охоплює методологію дослідження та аналіз ключових результатів як фокус-груп, так і глибинних інтерв’ю.
  7. Бути зареєстрованою організацією з підтвердженням офіційного статусу

Учасник тендеру має надіслати такі документи:

  1. Повна контактна інформація для подальшого спілкування
  2. Детальний опис запропонованої методології дослідження
  3. Очікувана вартість реалізації дослідження (загальна сума з поділом на вартість кожного типу діяльності), яка повинна бути порахована у гривні з усіма застосовними податками/ зборами, які чітко визначені за кожною категорією послуг
  4. Резюме ключових співробітників, які будуть залучені до проведення дослідження
  5. Опис попереднього досвіду у здійсненні подібних досліджень (есе максимум 150 слів та мінімум 3 зразки раніше проведених подібних досліджень). Будь ласка, вкажіть трьох контактних осіб, до яких можна звернутися за рекомендаціями, вказуючи повну контактну інформацію попередніх клієнтів (ім’я, назву організації, електронну адресу та номер телефону)
  6. Офіційні документи, що підтверджують зареєстрований статус учасника тендеру

Детальну інформацію щодо тендеру можна знайти у прикріпленому файлі під назвою: RFQ_Survey of health care providers Ukr.

Зацікавлені кандидати повинні надіслати свої пропозиції Максиму Паламарчуку ([email protected]) з копією Катерині Маховій ([email protected]) та мати в назві «Опитування представників медичних закладів». Дедлайн - 20 серпня 2018 року

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.