bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на дослідження ринку праці
24.07.2018

БФ «Право на захист» пропонує взяти участь у тендері на дослідження ринку праці в Київській та Харківській областях з метою виявлення потенційних компаній/організацій для подальшого працевлаштування біженців та шукачів притулку. Дедлайн - 12 серпня 2018 р.

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПРАВО НА ЗАХИСТ» пропонує соціологічним дослідницьким установам, юридичним особам та фізичним особам –  підприємцям (3 група спрощеної системи оподаткування) взяти участь у тендері на дослідження ринку праці в Україні (Київська та Харківська області) з метою виявлення потенційних компаній/організацій для подальшого працевлаштування біженців та шукачів притулку.

Мета: Зібрати базу даних роботодавців для подальшого працевлаштування біженців та шукачів притулку

Географія дослідження: Київська та Харківські області

Період виконання робіт та надання послуг: 20 серпня 2018 року – 31 жовтня 2018 року

Основні завдання

  • Провести дослідження ринку праці в Київській та Харківській областях з метою виявлення потенційних компаній/організацій для подальшого працевлаштування біженців та шукачів притулку;
  • Провести збір даних щодо наявності на українському ринку, зокрема в Київській та Харківській областях, організацій/компаній відкритих для працевлаштування бенефіціарів проекту (щонайменше 15 міжнародних та 30 українських);
  • На основі проведеного дослідження та зібраних даних виявити затребувані вакансії, зокрема за визначеними індикаторами та створити «портфоліо» кожної відповідної організації/компанії.
  • Створити базу даних потенційних роботодавців для подальшого працевлаштування біженців та шукачів притулку на території Київської та Харківської областей, відкриту для подальшого внесення даних.
  • Надати оброблені результати дослідження у вигляді аналітичного звіту, що відповідатиме меті та завданням дослідження українською та англійською мовами.
  • Сформувати та надати електронну базу даних потенційних роботодавців у форматі Google Table.

 Вимоги до дослідження

Постачальник послуг повинен описати методологію (дизайн, методику збору даних і т.п.), правила збору інформації, способи обробки та аналізу зібраних даних. Пропоновані методики збору даних повинні відповідати наступним характеристикам:

3.1  Представлені методологія та зразок дослідження  мають забезпечити генерацію надійних оцінок відповідно вищенаведеним індикаторам;

3.2  Проект методології та окремих методик дослідження надаватимуться постачальником послуг, але потребують обов’язкового консультативного узгодження з менеджером Проекту БФ «Право на захист».

 Обсяг робіт та очікувані результати

  • Розробка методології збору матеріалу;
  • Обробка отриманих даних і результатів дослідження, портфоліо відповідних організацій/компаній;
  • База даних потенційних роботодавців на території Київської та Харківської областей у форматі Google Table;
  • Підсумковий аналітичний звіт українською та англійською мовами.

Пропозиції просимо надсилати на електронну адресу  [email protected]

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: до 12 серпня 2018 року, до 18:00 за київським часом.

Текст технічної та фінансової пропозиції просимо надсилати         2 (двома) окремими листами із зазначенням: Технічна пропозиція на тендер_(Назва організації) та Фінансова пропозиція на тендер_ (Назва організації)

Детальна інформація про завдання тендеру та зразки документів для участі в тендері викладено у доданих документах:

Додаток 1 – Опис вимог;

Додаток 2 – Форма для представлення пропозиції;

Додаток 3 – Кошторис вартості послуг;

Додаток 4 – Коло повноважень.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.