bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер щодо надання послуг з розробки та виготовлення серії відеороликів
11.07.2018

Компанія DAI Global, виконавець Проекту «Трансформація фінансового сектору в Україні», проводить тендер щодо надання послуг з розробки та виготовлення серії відеороликів про особливості функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб.
 
DAI Global LLC, виконавець Проекту «Трансформація фінансового сектору в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує тендер щодо надання послуг з розробки та виготовлення серії відеороликів про особливості функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб та запрошує кваліфікованих постачальників подати свої пропозиції.
 
Тендерний пакет документів розміщений в додатку до даного оголошення. Запитання, а також підтвердження участі в тендері Ви можете надсилати до 17:00 за місцевим часом 13 липня 2018 року за даною електроною адресою: [email protected] Всі отримані запитання будуть зібрані, і відповіді на них будуть надіслані учасникам тендеру електронною поштою. 
 
Пропозиції мають бути подані до 17:00 за місцевим часом 17 липня2018 рокуза адресою: [email protected]. Пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу і вона відрізняється від адреси для отримання запитань

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.