bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Rонкурс відбору постачальника послуг з консультуванню
08.07.2018

Громадська організація «Ера Милосердя»оголошує конкурс на місцеву закупівлю  по відбору постачальника послуг по  консультуванню з питань інформатизації програмного продукту 1С: Підприємство «Бухгалтерія для України».

Джерело фінансування закупівлі – Дана закупівля необхідна для забезпечення    реалізації гранту  № 48-GF-18-А  та  76-ЦГЗ-18-А від 01/11/2018 року з МБФ «  Альянс громадського здоров’я» з метою реалізації проекту «Комплексний підхід до надання послуг для СІН, СІН/ВІЛ, СІН/ТБ) в м. Одеса і Одеської області. “Якість життя” 2018 р »

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

 

Назва

Кількість

Додаткова інформація (термін придатності/номер лоту/додаткові характеристики/інше)

1.

Постачальник послуг  по  консультуванню з питань інформатизації та супроводження  програмного продукту 1С: Підприємство «Бухгалтерія для України»

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг

Щомісячно на протязі  з 23 квітня  2018 р. по 31 грудня 2018  року

 

Обов’язкові технічні вимоги до товарів, робіт та послуг

Документи, які підтверджують відповідність технічним вимогам

До складу робіт повинні входити наступні складові:

 

  1.  Консультування з питань інформатизації та супроводження  програмного продукту 1С: Підприємство «Бухгалтерія для України»
  2. Оновлення бази даних системи  програмного продукту 1С: Підприємство «Бухгалтерія для України»

Цінова пропозиція, Додаток 1 до Цінової пропозиції

Вартість робіт постачальника послуг по Постачальник послуг  по  консультуванню з питань інформатизації та супроводження  програмного продукту 1С: Підприємство «Бухгалтерія для України» програмного продукту за одну годину робочого часу.

Безготівковий розрахунок

 

Безкоштовна доставка

 

Обов’язковість виконання  списку запропонованих робіт   

 

 

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг

Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам

Право на здійснення підприємницької діяльності

1.) Підприємства (ТОВ, ВАТ, ЗАТ, Приватні підприємства тощо) копії свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість (у разі наявності) та ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується);

2.) Фізична особа - підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, свідоцтва про сплату єдиного податку (зареєстрованих до 2014 року) або Витяг з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), платіжка про сплату єдиного податку за попередній/поточний період (рекомендовано), ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується);

3.) Фізична особа - підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, довідки з податкового органу про систему оподаткування, ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується).

 

Склад цінової пропозиції:

  1. Цінова пропозиція у формі Додатку 1 до Цінової пропозиції, рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище).

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника:

1.    Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді особисто або кур‘єрською поштою. Тендерні пропозиції, що надійдуть електронною поштою розглядатися не будуть.

2.    Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особи, то печаткою та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність).

3.    Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

4.    Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.

 5.   До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

Підписанням та поданням своєї цінової пропозиції учасник погоджується з наступним:

Учасник ознайомлений         з Кодексом поведінки постачальників (http://network.org.ua/upload/iblock/0bc/0bc7188abfa49d19e4c9468f9314bd0b.docx)

участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації.

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з постачальниками (Зверьков Костянтин Станіславович, керівник та відповідальний за закупівлі ГО «Ера Милосердя»,  mailto: [email protected]

Tel: +38 (048) 712 00 85;  0637637941 ).

Цінові пропозиції приймаються за адресою:

м. Одеса  65069, вул. Героїв  оборони Одеси 68, офіс 7-б , або на електронну пошту [email protected],  до  13 липня  2018 року до 18.00 (включно).

Методика обрання переможця конкурсу (процедури місцевої закупівлі). Спочатку серед поданих цінових пропозицій Комітетом із місцевої закупівлі Організатора місцевої закупівлі відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Запиті. З відібраних цінових пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі обирається пропозиція з найнижчою ціною та постачальник/виконавець, який подав таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури місцевої закупівлі.

Визначення переможця даної процедури закупівлі повинно відбутися протягом 2 робочих днів з кінцевої дати отримання цінових пропозицій. Про результати процедури закупівлі необхідно повідомити всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень всім учасникам місцевої закупівлі поштою або електронною поштою.

Контакти

  • Зверьков Костянтин Станіславович
  • +38 (048) 712 00 85; +380637637941 )
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.