bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДІКСІ ГРУП оголошує конкурс з організації та проведення 8 круглих столів в регіонах України
15.05.2018

ГО «ДІКСІ ГРУП» оголошує конкурс  з організації та проведення 8 круглих столів в регіонах України щодо фіскальної прозорості, фінансової звітності та нефінансової інформації, яка характеризує стан і перспективи розвитку підприємств. Дедлайн - 28 травня 2018 року.

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП»

оголошує конкурс пропозицій для обрання постачальника послуг з організації та проведення 8 круглих столів в регіонах України щодо фіскальної прозорості, фінансової звітності та нефінансової інформації, яка характеризує стан і перспективи розвитку підприємств, зокрема енергетичної галузі  в рамках проекту USAID «Прозора енергетика»

Опис очікуваних послуг:

  1. Планування проведення, що передбачає планування дат і місць проведення з метою максимального охоплення цільової аудиторії, підготовку проекту програми та тем виступів, підбір спікерів та учасників, мережування в регіонах, запрошення учасників круглих столів, узгодження показників ефективності та напрацювань з керівником проекту.

2. Комунікація та координація зі спікерами, з Міністерством фінансів України щодо програми заходу, учасників, змісту виступів на круглих столах, погодження часу та місця проведення, адаптації матеріалів для регіональних аудиторій.

3. Організація проведення круглих столів, що включає логістичне планування, анонсування, планування та участь у проведенні кампанії з анонсування каналами DiXі Group,  цільове запрошення учасників та медіа, підготовку прес-пакету та додаткових інформаційних матеріалів для учасників, анкетування та контактування з учасниками за підсумками заходу. Окрім того, послуги мають включати покриття вартості оренди зали та кави-паузи під час проведення круглих столів, відшкодування вартості проїзду, проживання та харчування спікерів заходів, а також не передбачати додаткових витрат з боку Замовника.

4. Комунікація з представниками енергетичних компаній та іншими стейхолдерами (університети, органи державної влади, органи місцевого самоврядування та ін.) в регіонах України щодо їх участі в заходах, та координація їх подальшої комунікації з учасниками круглих столів.

5. Участь в круглих столах в якості спікерів (за потреби, серед інших спікерів) з зазначеної тематики, зокрема щодо тематики відкриття енергетичними компаніями даних в рамках звітів, зокрема, таких як звіт про управління та звіт про платежі на користь держави.

6. Підготовка роздаткових та демонстраційних матеріалів для круглих столів, а також адаптація цих матеріалів для публікації та подальшого використання.

7. Підготовку звіту за підсумками проведених заходів, який відповідає проектним вимогам і включає результати опитувань учасників круглих столів, списки реєстрації, фото і описову частину змісту кожного заходу.

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:

  • Вартість надання послуг;

  • Досвід надання подібних послуг;

  • Компетенція з тематики проведення круглих столів

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Цінової пропозиції відповідно до вищезазначених вимог.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків;

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 28 травня 2018 року за адресою: [email protected]  Чорниш Віктор.

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» є виконавцем проекту Міжнародної технічної допомоги (далі МТД) «Прозора енергетика», який реалізовується за підтримки уряду США через Агенство з міжнародного розвитку (USAID), та  зареєстрований в Міністерстві економіки від 22.09.2016 р. № 3485. ,  відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р.

В рамках проектів МТД товари, роботи і послуги, що поставляються виконавцю проекту і оплачувані за рахунок МТД, відвантажуються (виконуються, постачаються) постачальниками такому виконавцю без нарахування ПДВ (див. п.197.11 ПКУ, Лист ДФСУ від 16.01.2016 р N 765/6 / 99-99-19-03-02-15 , Лист ГУ ДФС у м. Києві від 30.08.2016 № 19408/10/26-15-12-05-11).

Подаючи пропозицію на проведення заходу, Учасник тендеру, що є платником ПДВ, погоджується на включення в Договір типового положення про звільнення від ПДВ відповідно до Постанови КМУ від 15 лютого 2002 р. N 153 ( 153-2002- п ) «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість. та з урахуванням роз’яснень, що містяться у Листі ДПС України № 4526/0/71-12/12-1017 від 27 вересня 2012 р. «Щодо інформаційних довідок».

Контакти

  • вул. Інститутська 18А
  • оф.3 м. Київ
  • 01021 Тел./Факс: (+38 044) 253 66 94
  • DiXі Group
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.