bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДІКСІ ГРУП оголошує конкурс з доопрацювання «Онлайн карти енергетичного сектору України»
15.05.2018

ГО «ДІКСІ ГРУП» оголошує конкурс пропозицій для обрання постачальника послуг з доопрацювання онлайн-сервісу «Онлайн карта енергетичного сектору України» для забезпечення можливості автоматичного збору енергетичних даних з сайтів державних установ в рамках проекту USAID «Прозора енергетика». Дедлайн - 28 травня 2018 року.

Очікувані результати надання послуг:

Удосконалення функціональності Онлайн-карти енергетичного сектору України передбачає наступні етапи:

Етап 1. Оцінка данихта формування графіку виконання

1) проведення оцінки даних з питань енергетики, що публікуються/оприлюднюються на офіційних сайтах державних органів та енергокомпаній, щодо можливості їх автоматизованого (без людини-оператора) чи частково автоматизованого збору (наприклад, при ручному запуску системи чи необхідністю перевірки даних людиною-оператором, тощо) для подальшого оприлюднення на Онлайн-карті енергетичного сектору - формування відповідних переліків наборів даних;

2) на основі отриманих результатів, проведення оцінки якості даних щодо необхідності адаптації їх структури та/або формату відповідно до потреб - доповнення переліку відомостями про потребу проміжного перетворення даних;

3) розробка пропозицій щодо можливих шляхів збору окремих наборів даних, до яких неможливо застосувати автоматизований збір та розміщення на карті.

Етап 2. Написання програмного забезпечення

1) написання програми для автоматизованої періодичної перевірки наявності оновлених даних на відповідних сайтах держорганів/компаній, їх завантаження, за потреби переведення у потрібний формат та інтеграції з картою;

2) узгодження із замовником можливих варіантів забезпечення частково автоматизованого збору та розміщення даних на карті; написання відповідного коду за результатами консультацій.

Етап 3. Написання документації до програмного забезпечення

1) підготовка письмових інструкцій та рекомендацій щодо використання нових функцій карти;

2) написання документації до розробленого програмного коду (опис призначення, вхідних та вихідних даних кожного скрипта і функції).

Етап 4. Технічна підтримка (до закінчення дії контракту)

технічна підтримка інтеграції написаного додаткового функціоналу з Онлайн-картою енергетичного сектору України, забезпечення належного функціонування розробленого програмного забезпечення: виправлення виявлених помилок впродовж підтримки, внесення відповідних доповнень/правок до документації.

Додаткова інформація

Інтерактивна карта енергетичного сектору України побудована на Ruby on Rails за використанням slim (html), sass (css), coffee (js).База данних - Postgres, в якості ORM’у - ActiveRecord. Внесення змін відбувається спочатку в репозиторій, а далі за допомогою capistrano - виливається на сервер.

Перелік сайтів державних органів та компаній: Міненерговугілля та підпорядковані йому підприємства, НКРЕКП, Держстат, “Енергоринок”, Єдиний портал відкритих даних, “Нафтогаз України” та дочірні підприємства, “Укренерго”, інші відомства та енергокомпанії.

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:

  • Вартість надання послуг;

  • Наявність досвіду у сфері автоматичного збору даних, надання подібних послуг;

  • Наявність рекомендацій;

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі

  • Цінової пропозиції відповідно до вищезазначених вимог.

Для юридичної особи потрібно додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків;

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи потрібно додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;

Пропозиції слід надсилати українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 28 травня 2018 року за адресою: [email protected] Чорниш Віктор.

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» є виконавцем проекту Міжнародної технічної допомоги (далі МТД) «Прозора енергетика», який реалізовується за підтримки уряду США через Агенство з міжнародного розвитку (USAID), та  зареєстрований в Міністерстві економіки від 22.09.2016 р. № 3485. ,  відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р.

В рамках проектів МТД товари, роботи і послуги, що поставляються виконавцю проекту і оплачувані за рахунок МТД, відвантажуються (виконуються, постачаються) постачальниками такому виконавцю без нарахування ПДВ (див. п.197.11 ПКУ, Лист ДФСУ від 16.01.2016 р N 765/6 / 99-99-19-03-02-15 , Лист ГУ ДФС у м. Києві від 30.08.2016 № 19408/10/26-15-12-05-11).

Подаючи пропозицію на проведення заходу, Учасник тендеру, що є платником ПДВ, погоджується на включення в Договір типового положення про звільнення від ПДВ відповідно до Постанови КМУ від 15 лютого 2002 р. N 153 ( 153-2002- п ) «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість. та з урахуванням роз’яснень, що містяться у Листі ДПС України № 4526/0/71-12/12-1017 від 27 вересня 2012 р. «Щодо інформаційних довідок».

 

Контакти

  • ГО «ДІКСІ ГРУП»
  • [email protected]
  • (+38 044) 253 66 94
  • Вул. Інститутська 18А оф. 3 м. Київ 01021

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.