bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий архітектурний конкурс проектів благоустрою
08.05.2018

15 квітня Парковий квартал «Місто Квітів» запускає відкритий всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращий ескізний проект із благоустрою дворового простору. Дедлайн - 8 червня 2018 року. 

«Для нас важливо, щоб кожній людині в парковому кварталі було максимально комфортно і затишно жити, відпочивати, гуляти з дітьми і займатися спортом. Відкритий конкурс — це можливість зробити внутрішній простір комплексу улюбленим місцем відпочинку наших мешканців», — зазначає Андрій Таратушко, маркетолог МЖК «Оболонь».

Конкурсанти мають створити проект комплексного благоустрою з різноплановими видами громадських просторів: дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку, зеленими насадженнями, пішохідними доріжками.

«Ми віримо, що цей конкурс дозволить усім бажаючим вплинути на благоустрій і підвищити якість життя в місті, а також реалізувати свої творчі та професійні амбіції», — каже Яна Довгань, Pr-Manager ІБК «Обрій».

За підсумками голосування 15 червня на сайті конкурсу будуть оголошені переможці. Щасливчик, що виграє перше місце, отримає 50 000 грн, а його проект реалізують із дотриманням авторських прав. За друге місце передбачено грошовий приз у розмірі 20 000 грн, а учасник, який посяде третє місце, отримає, разом з іншими призерами, спеціальні умови на купівлю квартири.

Журі оцінюватиме проекти за такими критеріями:

  • відповідність цільовим якостям і атрибутам громадського простору та сучасного міського середовища;
  • комплексність ідеї та якість архітектурно-ландшафтних рішень;
  • створення доступного середовища та універсального дизайну з урахуванням потреб усіх користувачів цього простору, в тому числі маломобільних груп населення;
  • всесезонність функціонування і можливість подальшої експлуатації та збереження проектного рішення;
  • можливість реалізації конкурсних проектів у встановлених економічних обмеженнях;
  • якість запропонованих рішень, індивідуальність, інноваційність;
  • відповідність чинним державним будівельним нормам і правилам України.

Конкурс проводиться в один тур, до участі запрошуються архітектори та ландшафтні дизайнери, авторські колективи, молоді фахівці та студенти галузевих спеціальностей. До складу журі конкурсу увійдуть представники Паркового кварталу «Місто Квітів», провідні архітектори країни та експерти суміжних галузей.

Роботи приймаються до 8 червня 2018 року, оголошення результатів відбудеться 15 червня 2018 року. Детальніше можна дізнатися на сайті конкурсу та Паркового кварталу «Місто Квітів».

Заявка для участі в конкурсі - за посиланням

Контакти

  • http://idea.mistokvitiv.com.ua/
  • Парковий квартал «Місто Квітів»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.