bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Олімпіади з математики та головоломок Русанівського ліцею (Київ)
12.04.2018

14 та 15 квітня 2018 року Русанівський фізико-математичний ліцей (РЛ) проведе ХХІІІ олімпіаду з математики та ХІІІ олімпіаду з головоломок. 

Унікальність математичної олімпіади полягає у тому, що всі геометричні задачі — є авторськими учнів, вчителів та випускників ліцею. Та олімпіада з головоломок — єдина подібна в Україні.

Русанівські олімпіади, які зазвичай збирають 300-400 учасників щорічно з профільних навчальних закладів країни, відкриють святковий тиждень «Квітень-Фест». Протягом цього тижня учні ліцею матимуть можливість спробувати свої сили у розв’язанні математичних індивідуальних та командних олімпіадних завдань, взяти участь у квестах, грі брейн-ринг, відвідати наукові лекції випускників та друзів ліцею, отримати визнання за досягнення у навчанні протягом року.

«Олімпіади дають можливість розширити свою ерудицію, отримати нові знання, здобути перемогу, а ще це можливість для учнів 6 та 9 класів вступити до ліцею, адже переможці олімпіад отримують не лише призи від наших спонсорів, але й рекомендацію щодо продовження навчання в наступному році в Русанівському ліцеї поза конкурсом» — Світлана Тимошенко, заступник директора з наукової роботи РЛ.

Команда вчителів РЛ — одна з найсильніших України, серед яких — Соросовські лауреати, Вчителі року, Заслужені вчителі України, кандидати наук, ерудити, випускники ліцею. За результатами рейтингів ліцей входить у топ-15 кращих навчальних закладів України. Серед випускників Русанівського ліцею — інженери та IT-спеціалісти, науковці, професори ВНЗ, підприємці, капітани літаків, консультанти NASA, провідні юристи та керівники компаній — в Україні, у Німеччині, Південній Кореї, Великобританії, Росії, Австралії, США, в ОАЕ, Ізраїлі та інших країнах світу.

Цього року завдяки підтримці благодійників  учні-переможці  олімпіад отримають цінні  призи.  

Реєстрація на олімпіаду з математики 14 квітня відкрита до 11 квітня 2018 року включно для учнів 6-10 класів. Детальні умови участі на сайті. Олімпіада проводиться за сприяння Факультету кібернетики та Механіко-математичного факультету КНУ імені Т. Шевченка, Інституту прикладного системного аналізу та Фізико-технічного інституту НТУУ “КПІ”.

Реєстрація на олімпіаду з головоломок 15 квітня відкрита до 12 квітня 2018 року включно для учнів 4-10 класів. Докладно про форми та умови участі на сайті. Олімпіада є спільним проектом Русанівського ліцею та ліцею «Наукова Зміна».

 

Контакти

  • Русанівський фізико-математичний ліцей
  • [email protected]
  • +38063 428 25 07

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.