bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс соціальної відеореклами «Чесність починається з тебе»
15.03.2018

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) та Проекту формування академічної доброчесності в школі (SAISS) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, проектом «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!», компанією «Антиплагіат», Могилянською школою журналістики оголошують II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе». Дедлайн - 22 квітня 2018 року.

До участі у конкурс запрошують учнів та студентів закладів освіти України (шкіл, коледжів, технікумів, училищ, інститутів, університетів та ін.). Учасники конкурсу мають створити соціальний відеоролик, який мотивуватиме до відповідального, чесного навчання, відображатиме важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість толерування випадків недоброчесності (списування, плагіату, хабарництва, кумівства, використання службового становища для особистих цілей тощо) під час академічного процесу та у житті. 

Конкурсні проекти соціальної відеореклами приймаються з 22 лютого до 22 квітня 2018 року. Результати конкурсу будуть оголошені 23 травня 2018 року.

Участь у Конкурсі мають право брати будь-які особи, що на момент проведення Конкурсу навчаються у закладах освіти України (будь-якої з форм навчання без обмежень щодо віку, статі, гендеру, сексуальної орієнтації чи віросповідання).

Вимоги:

  • формати mkv, mov, mpg4;
  • якість зображення – HD або fullHD, 720 р або 1080 р;
  • хронометраж – до 90 секунд.
  • мова відео – українська та/або англійська.

Подати проект:

Для подачі конкурсного проекту вам необхідно завантажити відеофайл на ресурс обміну файлів FEX.NET та надати пряме посилання, заповнивши заявку: https://goo.gl/forms/xymBqdVWaT76htAH2

Конкурсні проекти соціальної відеореклами приймаються з 22 лютого до 22 квітня 2018 року. Результати конкурсу будуть оголошені 23 травня 2018 року.

Усі проекти, що відповідають умовам конкурсу, оцінюватимуться членами конкурсної комісії.

Загальний призовий фонд конкурсу – 90 000 гривень

Детальніше з положеннями про проведення II Відкритого всеукраїнського студентсько-учнівського конкурсу соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе» можна ознайомитися за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1hxcPo50Bgqyzr3Jmm2AFXOvzExjNk427/view?usp=sharing  

Повний опис конкурсних умов тут http://www.saiup.org.ua/nashi-novyny/ii-vidkrytyj-vseukrayinskyj-studentsko-uchnivskyj-konkurs-sotsialnyh-videoproektiv-chesnist-pochynayetsya-z-tebe/ 

 

 

Контакти

  • Американські Ради з міжнародної освіти
  • [email protected]
  • (044) 289-39-52

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.