bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс публічних звітів (річних звітів) про діяльність ОГС за 2017 рік
09.02.2018

Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК» оголошує V конкурс публічних звітів (річних звітів) про діяльність організацій громадянського суспільства. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Мета конкурсу - заохочувати належний рівень прозорості та відкритості, організаційної культури організацій громадянського суспільства (ОГС), сприяти підвищенню рівня довіри суспільства до діяльності громадських об’єднань та благодійних організацій.

Завдання конкурсу:

  • стимулювати активність ОГС в підготовці та оприлюдненні публічних звітів про власну діяльність;
  • стимулювати активність ОГС з сіл, селищ та малих міст;
  • виявити і підтримати кращі практики підготовки й оприлюднення річних звітів ОГС;
  • покращити професійні навички ОГС у підготовці й оприлюдненні річних звітів.

Конкурс проводиться спільно з ПРООН в межах проекту “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Організатори конкурсу виходять з того, що звіт про діяльність організацій громадянського суспільства - це достовірний публічний документ, завдяки якому організація повідомляє про результати своєї діяльності, свої досягнення та успіхи, джерела та видів доходів, напрямки витрат ресурсів.

До участі у конкурсі запрошуються громадські об’єднання та благодійні організації, громадські спілки, які є офіційно зарєстровані відповідно до Закону України “Про громадські об’єднання”, Закону України “Про благодійну діяльність та благодійні організації”.

Для участі у конкурсі ОГС має подати заявку, що включає:

  • анкету учасника (Додаток 1 до цього Положення);
  • публічний звіт про діяльність за період до 31 грудня 2017 року у розширенні . pdf (розмір файлу не повинен перевищувати 5 МБ);
  • письмовий дозвіл розміщувати інформацію про ОГС та її публічний звіт на сайті ТЦК, а також використовувати інформацію про організацію. Такий дозвіл має бути складений на офіційному бланку ОГС та підписаний уповноваженою особою (керівником).

Заявка на участь у конкурсі, що включає всі перераховані вище документи, має бути надіслана електронною поштою на адресу: [email protected] до 23:59 15 квітня 2018 року.

Переможці конкурсу будуть визначені у трьох категоріях:

  • 1-а категорія - організації громадянського суспільства із річним бюджетом понад 1 млн. грн;
  • 2-а категорія - організації громадянського суспільства із річним бюджетом до 1 млн грн;
  • 3-я категорія - організації громадянського суспільства, які зареєстровані та діють в селах, селищах та малих містах (населення таких міст не перевищує 50 тис. жителів).

За результатами оцінювання будуть визначені три переможця у кожній категорії. Переможцям у своїй категорії будуть вручені призові сертифікати на суму:

1-ше місце - 6000,00 грн;

2-ге місце - 5000,00 грн;

3-тє місце - 4000,00 грн.

Де отримати додаткову інформацію:

У разі виникнення будь яких питань щодо умов конкурсу, потрібно звертатися до Купрій Наталії, менеджера проектів, електронною поштою: [email protected] або телефоном: (044) 574-64-11.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.