bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс антикорупційних розслідувань «Приховані інтереси»
26.01.2018

ГО «Антикорупційний штаб» оголошує всеукраїнський конкурс антикорупційних розслідувань «Приховані інтереси». До участі запрошуються усі, хто працює, або прагне реалізувати себе у жанрі журналістських розслідувань. Дедлайн - 20 лютого 2018 року.

Антикорупційний штаб популяризує використання сучасних інструментів для викриття та запобігання корупційним зловживанням. Одним з таких інструментів є Приховані Інтереси interes.shtab.net - сайт, що дозволяє швидко перевірити місцевих чиновників на наявність конфлікту інтересів за допомогою бази даних та автоматичного аналізатора документів. За лічені секунди аналізатор перевірить будь-який машинозчитувальний документ на предмет наявності депутатських фірм та допоможе провести якісне антикорупційне розслідування.

У рамках конкурсу передбачається використання сайту Прихованих інтересів під час підготовки матеріалу. 5 найкращих матеріалів буде відібрано та нагородженого з фонду журналістських розслідувань Антикорупційного штабу, а також опубліковано на сайті Прихованих Інтересів. Загальний розмір фонду - 5 тис. грн.

Матеріали потрібно на електронну скриньку [email protected]. Дедлайн прийому робіт - 20 лютого 2018 року.

 

Контакти

  • ГО «Антикорупційний штаб»
  • [email protected]
  • +38 (073) 500 50 22
  • http://shtab.net/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.