bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Фабрика громадських організацій»
16.01.2018

Команда ГО «ПЛАТФОРМА ГРОМАДСЬКИХ ДІАЛОГІВ» оголошує конкурс, переможцям якого, буде безкоштовно створено громадську організацію (під ключ) та надана юридична підтримка у її подальшій діяльності.  Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

У м. Черкаси та Черкаській області є чимало ініціативних груп громадян які хочуть мати свою громадську організацію, творити позитивні зміни, бути частиною громадянського суспільства, але уяви не мають як і з чого потрібно починати у її створенні. Юридично-бюрократичні тонкощі часто можуть налякати навіть досвідченого юриста, не кажучи вже про молодь яка тільки почала навчатися у навчальних закладах, або осіб які далекі від юриспруденції. Між іншим громадські організації є невід’ємною складовою будь-якого демократичного суспільства. Саме в їх діяльності втілюються дух і сутність громадянського суспільства. Позитивна динаміка збільшення кількості громадських організацій, розширення сфер та видів їх діяльності є надзвичайно важливим показником в розвитку громадянського суспільства України.

ГО “ПЛАТФОРМА ГРОМАДСЬКИХ ДІАЛОГІВ” є організацією, яка поставила собі за мету розвивати громадянське суспільство в Україні та всіляко підтримувати групи ініціативних осіб які теж цього прагнуть.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ

1. Заявка повинна подаватися групою ініціативних осіб (від трьох), яким на момент подачі виповнилося 18 років;

2. Громадська організація повинна бути створена та діяти на території м. Черкаси, або в інших населених пунктах Черкаської області;

3. Бажання творити позитивні зміни у суспільстві.

 Для участі у конкурсі вам потрібно заповнити форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDZ28vRVH3mbHZ4X9w_5FF5uPb0sSz69YL7agIYMAOaqZAFA/viewform

На підставі заповнених у формі відомостей, командою ГО “ПЛАТФОРМА ГРОМАДСЬКИХ ДІАЛОГІВ” буде проведено відбір найкращих та найкорисніших для суспільства ідей (громадських організацій) і 21.02.2018 р. оголошено переможця. Зустріч з переможцями відбудеться 23.02.2018 року (дата уточнюється). Створення громадської організації відбудеться в період двох тижнів з моменту проведення зустрічі з переможцями конкурсу. Дедлайн подачі заявки 16.02.2018 року (включно).

Контакти

  • Олександр Курявий
  • ГО «ПЛАТФОРМА ГРОМАДСЬКИХ ДІАЛОГІВ»
  • [email protected] [email protected]
  • +38 096 269 23 66 + 38 063 375 34 66
  • https://www.facebook.com/alexkur1992

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.