bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс фотографій «ЕкоРівненщина» (Рівне)
27.11.2017

РОГО «Комітет виборців України» спільно з ГО «Екоклуб» у рамках проведення 14-ого Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA оголошують конкурс фотографій «ЕкоРівненщина». Прийом конкурсних робіт проводиться до 15 грудня 2017 року включно до 14:00. 

Мета – привернути увагу влади та мешканців Рівненської області до негативних впливів людської діяльності на довкілля в регіоні, а також сприяти вирішенню місцевих екологічних проблем.

Вимоги до конкурсних робіт:

1. Робота повинна мати 2 складові: фотографію і супровідний текст, що розповідають про шкідливий вплив людської діяльності на довкілля в Рівненській області (причини та наслідки забруднення) та/або показують шляхи вирішення екологічних проблем.

2. Фотографія має бути зроблена на території Рівненської області не раніше 1 вересня 2017 року.

3. Конкурсні роботи мають бути виконані індивідуально. У разі наявності підтвердженої інформації, що фотографія була виконана іншою особою, аніж тією, яка її надіслала, робота буде дискваліфікована і знята з конкурсу.

4. До участі в конкурсі допускаються фотографії, зроблені як професійною фотоапаратурою, так і любительською, або ж смартфоном чи іншим гаджетом з функцією фотографування.

Учасником конкурсу може бути будь-яка особа, яка проживає (навчається, працює) в Рівненській області. Вікових обмежень немає.

Конкурс проводиться в період з 27 листопада до 15 грудня 2017 року.

Всі конкурсні роботи (фотографію і супровідний текст) необхідно надсилати електронною поштою на адресу РОГО «Комітет виборців України»: [email protected].

Прийом конкурсних робіт проводиться до 15 грудня 2017 року включно до 14:00 (час отримання листа на пошту організації). Фотографії, які прийдуть пізніше зазначеного часу, не допускаються до участі в конкурсі. Від одного учасника можна надіслати не більше 3 робіт.

В листі також потрібно вказати свої прізвище, ім’я, по батькові; вік; контактний номер телефону; місце проживання (або знаходження).

Всі роботи, які надійдуть на конкурс у встановлені строки, будуть публічно оприлюднені на сторінці РОГО «Комітет виборців України» у Facebook (https://www.facebook.com/CVURivne/) та на офіційному сайті організації www.cvu.com.ua.

Для оцінки робіт і визначення переможців буде утворена конкурсна комісія, до складу якої увійдуть представники органів влади, екоактивісти та правозахисники.

Також на сторінці РОГО «Комітет виборців України» у Facebook буде організовано відкрите голосування за роботи вподобаннями («лайками»). Голосування триватиме з 15 грудня (з 16:00) до 18 грудня (до 21:00). За результатами рішення конкурсної комісії автори 5 найкращих робіт отримають грошові винагороди: 400 грн. (1 місце); 300 грн. (2 місце); 200 грн. (3 місце); 150 грн. (4 місце); 100 грн. (5 місце).

Крім того, за результатами голосування в соціальній мережі Facebook заохочувальні брендові призи від РОГО «Комітет виборців України» та ГО «Екоклуб» отримають 5 робіт, які наберуть найбільшу кількість вподобань.

Оголошення переможців відбудеться 19 грудня 2017 року.

Всі деталі конкурсу – на сайті організації: http://cvu.com.ua/news/oholoshennya-konkursu-fotohrafiy-ekorivnenshchina.

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить за підтримки Посольства Швеції в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.