bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийом робіт на Національну премію«MEDIA etc. 2.0» для медійників
24.11.2017

Media etc.

Дебютувавши у минулому році премія стала найбільш помітною подією для журналістів економічного спрямування України. Було подано більше 100 конкурсних робіт. Долучилися до організації прес-служби обласних рад, міських рад, редакції загальноукраїнських видань, блогери. Партнерами цьогорічної премії стали: Український кризовий медіа-центр, Громадське телебачення, Інтерфакс-Україна, КПМГ в Україні, Фундація креативного бізнесу. Премія і надалі відкрита до партнерства. До Ради премії ввійшли найбільш знані незаангажовані журналісти, економісти, головні редактори видань.

До участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні. Конкурсом передбачені окремі відзнаки для найкращих студентських робіт. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено премії у розмірі 5 тисяч гривень. Члени журі, експерти та партнери Премії також додатково відзначать студентські роботи стажуванням (кількість стажувань обмежена).

Для участі у конкурсі слід надіслати електронний лист-заявку на e-mail: [email protected]. Детальніша інформація про Премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням: http://mediaetc.org/ або за телефоном 063 456 80 90 (Ольга Михайлова). Просимо звернути увагу, що останній день подачі конкурсних заявок — 20 грудня 2017 року.

Національна премія «MEDIA etc. 2.0» є громадською ініціативою, некомерційною та рівновіддаленою від усіх політичних сил. Зауважуємо, що при виплаті премій організатори сплачуватимуть податки з виплачених премій як податкові агенти, тобто лауреати отримують очищені від податків кошти. Засновниками премії виступили «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

Оргкомітет

Контакти

  • Детальніша інформація за посиланням: http://mediaetc.org/ або за телефоном 063 456 80 90 (Ольга Михайлова)
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.