bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку електронної карти
15.11.2017

ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» оголошує тендер на розробку та впровадження геоінформаційної системи (електронної карти). Дедлайн - 15 грудня 2017 р.

Мета створення Системи - Формування загальноміської бази даних з організації дорожнього руху (ОДР) у межах м. Чернівців та сприяння координації роботи із забезпечення безпеки дорожнього руху (БДР). Призначення Системи - Система призначена для підтримки прийняття рішень з управління організацією та безпекою дорожнього руху в м. Чернівцях.

Термін виконання замовлення - до 15 грудня 2017 р.

Максимальний бюджет - 60000,00 (шістдесят тисяч) грн.

Технічне завдання на розробку додається.

Участь в тендері можуть брати фізичні та юридичні особи, які мають досвід виконання подібних договорів (розробка та впровадження геоінформаційних систем) протягом останніх двох років. До участі не допускаються особи, на яких поширюється дія Указу Президента України “Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, та пов’язані за ними особи. Цінова пропозиція повинна включати всі податки та збори.

Зацікавлені особи повинні надіслати свої пропозиції до 19 листопада 2017 р. на адресу [email protected].

Пропозиція повинна включати загальний опис пропонованого технічного рішення, яке не суперечить технічному завданню, цінову пропозицію та реєстраційні документи.

Запитання приймаються до 19 листопада 2017 р. за адресою [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.