bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення навчання із шкільної медіації (Лисичанськ)
31.10.2017

Генерація UA» в рамках проекту «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу» за ініціативи Дитячого Фонду Німеччини (ChildFund Deutschland) і МБФ «Жовто-Блакитні Крила», за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) оголошує тендер на проведення програми із шкільної медіації. Дедлайн - 7 листопада 2017 р.

 Реалізатор проекту МБФ “Жовто-Блакитні Крила” оголошує тендер на надання послуг із навчання медіації старшокласників Лисичанської школи (Луганська обл).

Мета - створити шкільний медіацентр.

Завдання: провести відбір учасників серед школярів та вчителів, провести навчання шкільних медіаторів, відібрати координаторів процесу, ознайомити батьків та вчительський склад із тим, що таке медиація. Запустити роботу шкільного мелдіацентра.

Заявки на участь в трендері мають містити:

- детальний опис програми , де необхідно вказати тривалсть, кількість учасників, мінімальний рівень знань учасників (за потреби), результат, якого досягнуть учасники,

- детальну пропозицію по вартості із врахуванням витрат на проїзд та проживання, якщо є така необхідність, та вказанням можливих дат проведення навчання. Пропозиція має подаватись із датою та підписом, а для організацій також на офіційному бланку.

- резюме тренера/тренерів,

- реєстраційні документи організації/тренера.

Будь ласка, надсилайте Ваші заявки до 7 листопада 2017р. на електрону адресу [email protected] В темі листа обов’язково вкажіть “Тендер - шкільна медіація”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.