bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення незалежної зовнішньої оцінки проекту
27.10.2017

Проект «Генерація UA» оголошує тендер на проведення незалежної зовнішньої оцінки своєї діяльності в рамках програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу» що фінансується Федеральним міністерством економічної співпраці та розвитку Німеччини (BMZ)  та впроваджується Дитячим Фондом Німеччини (ChildFynd Deutschland) та Благодійною організацією “ Міжнародний фонд «Жовто-Блакитні Крила» . Дедлайн - 15 листопада 2017 р.

Об’єкт оцінки: реалізація проекту «Генерація UA» протягом січня – грудня 2017 року.
Основні аспекти оцінки: цілісність, результативність, ефективність, видимість, актуальність та сталість проекту (можуть бути доповнені/змінені за обгрунтуванням оцінювача).

Метою є оцінити успішність реалізації проекту, зокрема, з точки зору отриманих результатів, ефективності різних форматів заходів, впливу проекту на громадське середовище.

У результаті оцінки має бути підготовлений звіт загальним обсягом не більше 10 стор., що структурно складатиметься з резюме та основної частини, а також додатків, і міститиме аналіз ефективності здійсненої діяльності та рекомендації щодо пріоритетів, завдань та інструментів діяльності на майбутнє.

Послуги із зовнішньої незалежної оцінки включатимуть:
- розробка методології оцінки;
- безпосереднє проведення оцінки за розробленою методологією;
- написання звіту з:
а) оцінкою основних аспектів діяльності дитячих центрів соціально-психологічної підтримки “Генерація UA”  (1 день м. Сєвєродонецьк, 1 день м.Харків), пост-реабілітаційного проекту “Караван Дружби” в Києві (1 день), мобільного виїзду проекту “Генерація UA” в дитячі заклади Харківської та/чи Луганської області (1 днь);
б) наданням відповідних рекомендацій на майбутнє, щодо діяльності проекту “Генерація UA” .
- презентація результатів оцінки ключовим членам команди проекту “Генерація UA”.

Термін оцінки: 25 листопада-15 грудня 2017.

 До участі у тендері потрібно надати:

  • свідоцтво/виписку про державну реєстрацію;
  • інформація, яка підтверджує досвід надання подібних послуг (для консультанта-особи – CV/автобіографія/портфоліо проектів; для консультанта-компанії – опис компанії та робочої команди/портфоліо проектів);
  • комерційну пропозицію

Пропозиції приймаються до 15 листопада 2017 р. в електронному вигляді на адресу [email protected] 
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.