bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс пропозицій на проведення соціологічного дослідження в усіх регіонах України
02.08.2017

ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» оголошує конкурс пропозицій на проведення соціологічного дослідження в усіх регіонах України в рамках проекту «Діалог зі Сприяння Торгівлі» за фінансової підтримки ЄС. Дедлайн - 30 серпня 2017 р.

ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (далі по тексту “Замовник”) оголошує конкурс пропозицій на проведення соціологічного дослідження в усіх регіонах України. Дослідження проводиться в рамках проекту «Сприяння розвитку торгівлі за рахунок сприяння діалогу між представниками громадянського суспільства і органами державної влади (Діалог зі Сприяння Торгівлі)», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки ЄС.

Результатом конкурсу стане відбір організації (компанії)-Виконавця, яка буде субконтрактором Замовника та проведе соціологічне опитування в заздалегідь відібраних адміністративно-територіальних одиницях України. Дослідження триватиме 8 тижнів з моменту підписання контракту між Замовником та переможцем цього конкурсу.

Зацікавлені організації повинні подати:

1. лист зацікавленості;

2. цінову пропозицію;

3. технічну пропозицію.

Термін подання пропозицій – 30 серпня 2017, до 17:30.

Усі документи надсилаються на електронну адресу [email protected] до уваги Надії Затірки, менеджера із закупівель та організаційного забезпечення, тел: 044 278 63 60 (42).

Технічне завдання

Контакти

  • Надія Затірка
  • 044 278 63 60 (42)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.