bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку брендбуку для ГО
27.07.2017

Незалежна асоціація телерадіомовників оголошує тендер на розробку брендбуку Асоціації. В тендері можуть взяти участь дизайн-студії, художники-дизайнери або інші організації, що мають досвід реалізації подібних проектів. Дедлайн - 28 липня 2017 р.

В тендері можуть взяти участь дизайн-студії, художники-дизайнери або інші організації, що мають досвід реалізації подібних проектів.

  Опис послуг:

·        створення індивідуального візуального стилю (логотип, брендбук)

·        візуалізація брендбуку (розробка дизайну сайту, поліграфії,банерів та інших проявів використання)

·        таймінг реалізації проекту

·        портфоліо

 Вимоги:

·         Юридична особа або ФОП;

·         Наявність досвіду роботи з розробки логотипів та брендбуку.

 Перелік документів для участі:

1)      Лист зацікавленості, який повинен містити назву організації, адресу, контактну інформацію (телефон/факс, електрону пошту, адресу сторінки в Інтернет), П.І.Б. керівника організації, мати підпис керівника, а також запит на отримання ТЗ (брифу) брендбуку.

2)      Заявку на участь у тендері, котра повинна містити:

2а) анкету юридичної особи;

3) Інформацію про юридичну або фізичну особу (свідоцтво про державну реєстрацію (копія), свідоцтво про сплату єдиного податку (копія), витяг з єдиного державного реєстру підприємств, організацій та установ).

4) Портфоліо, графіки та 3 варіанти розробленого брендбуку. Основними критеріями під час оцінки пропозицій будуть оригінальність концепції та відповідність до запропонованого брифу.

Тайм-лайн:

-          кінцевий термін подання заявок – 28 липня 2017 р.;

-          рішення щодо переможця тендеру буде прийнято до 4 серпня 2017 р. Про рішення тендерної комісії будуть повідомлені усі учасники. Оголошення переможця відбудеться на сайті організації http://www.nam.org.ua/. 

Особи, що бажають взяти участь у конкурсі, можуть отримати детальні вимоги та технічне завдання, надіславши відповідний  запит за адресою [email protected]. У назві листа просимо вказувати «Запит на технічне завдання».

Тендерна пропозиція має бути  подана у друкованій або електронній формах. Друкована версія пропозиції повинна бути завірена підписом відповідальної особи заявника та печаткою (за наявності). Тендерні пропозиції мають бути передані  до офісу Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) за адресою - вул. Саксаганського 103, оф. 30-31  у запечатаному конверті із позначкою «Тендерна пропозиція на розробку брендбуку» не пізніше 17:00 28 липня 2017 р. Пропозиції, що не міститимуть всього переліку документів, передбачених Технічним завданням, або які будуть подані пізніше встановленого терміну, розглядатись  не будуть.

Переможця конкурсу буде обрано до 4 серпня 2017 року. Про рішення комісії будуть повідомлені усі учасники, які своєчасно надали свої пропозиції.  

Контактна особа – Христина Дрогомирецька, керівник Прес-центру НАМ

(тел. 044 254 55 56, email - [email protected])

Детальна інформація про тендер - http://bit.ly/2u0HnAH

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.