bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з надання послуг з логістики та організації заходів
17.07.2017

Форум НДО в Україні оголошує тендер на надання послуг з логістики та організації публічних заходів по всій Україні, включаючи Донецьку та Луганські області (підконтрольні Україні території),  на період з 10 серпня 2017 до 28 лютого 2018 року. Дедлайн - 31 липня 2017 р.

Форум НДО в Україні є членською організацією, яка об’єднує міжнародні і національні НДО, що надають гуманітарну допомогу і сприяють відновленню України.  Форум НДО в Україні тісно співпрацює з українськими та міжнародними НДО, а також з нетрадиційними гуманітарними діячами, у тому числі установами, департаментами та управліннями ООН та урядом України. Форум НДО в Україні прагне працювати разом з існуючими механізмами координації в Україні.

Компанії чи організації, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати відповідним чином оформлену пропозицію (вкладений файл) до 14:00 31 липня 2017 р. на адресу [email protected].

У разі виникнення запитань стосовно цього тендера, просимо надсилати їх Катерині Слинюк, менеджеру з персоналу та адміністративної діяльності, на електронну адресу [email protected] не пізніше 30 липня 2017 р.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.