bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Олівцем по корупції»
15.07.2017

Небайдужа громадськість може олівцем і пензлем вдарити по хабарниках і корупціонерах, висвітлюючи ганебність заржавілої системи - таке завдання обласного художнього конкурсу «Мистецтво – проти засилля корупції».

МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ закликає батьків долучати дітей та молодь до 18 років до активної участі у обласному художньому конкурсі «Мистецтво – проти засилля корупції». Ваші юні таланти вже готові з олівцем взяти участь – тоді чекаємо до 31 жовтня 2017 року малюнки, які можете надіслати електронною та звичайною поштою або особисто занести до Оргкомітету:

-      ТСОУ, вул. Реміснича (Комсомольська), 49, каб. 24 (приймальня) м. Чернігів, Чернігівська обл., 14000;

-      електронна адреса: [email protected]

-      фейсбук: https://www.facebook.com/patriotic.picture

Малюнки пропонується виконувати на папері стандартних розмірів або у вигляді комп’ютерної графіки. Розмір малюнка не повинен перевищувати формат А2 (420х594 мм), фото/скановане зображення малюнка та комп’ютерна графіка - у форматі .JPG - не більше 10 мегабайт, роздільна здатність – не менше 300 діоптрій.

Підбиття підсумків Конкурсу та відзначення Учасників планується у листопаді 2017 року. Конкурсні роботи будуть виставлені в інтернеті та на виставках у громадських місцях. Автори кращих робіт за номінаціями отримають подарунки.

Умови та анонс конкурсу - у доданому файлі.

Конкурс організовано міською громадською організацією «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» за підтримки громадських організацій, перелік яких вказано в анонсі Конкурсу.

Конкурс проводиться за фінансової підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації.

Опубліковані матеріали є винятковою відповідальністю виконавця Конкурсу і необов’язково відображають точку зору Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації.

Виконавчий директор МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» Євгеній Малецький

 

Тел.. 067 73 53 003, е-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.