bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено конкурс з розміщення роликів соціальної реклами
30.06.2017

У зв’язку із відомими всім проблемами із зараженням вірусом багатьох організацій та установ країни, Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») продовжує конкурс на надання послуг з розміщення роликів соціальної реклами на телевізійних каналах до 18:00 3 липня 2017 р.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект USAID, що реалізується компанією Кімонікс. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект реалізує  низку інформаційних і просвітницьких кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з різноманітних питань, які стосуються підвищення ефективності сільського господарства, розвитку фермерства, земельних питань та сільського розвитку.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» має намір доручити компанії закупити ефірний час і розмістити на телевізійних каналах 30-секундні ролики соціальної реклами для охоплення сільського населення.  Цей субконтракт буде укладено з метою розміщення роликів протягом 6 тижнів. Субпідряднику буде запропоновано підготувати план, закупити ефірний час, розмістити соціальну рекламу і здійснити моніторинг показу роликів на телевізійних каналах.

Кімонікс укладе субконтракт з однією компанією чи організацією. Умови співпраці будуть зафіксовані у формі договору підряду з фіксованою ціною (надалі – «субконтракт»).

Докладніша інформація про конкурс та технічне завдання розміщені у повному тексті оголошення (див. додаток).

Компанії чи організації мають виявити свою зацікавленість у поданні пропозиції щодо очікуваного субконтракту, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру Ігорю Лазаренко, менеджеру з питань грантів та контрактів проекту «Агросільрозвиток», на адресу: [email protected] до 18:00 3 липня 2017 р.

Докладніше про проект USAID “Підтримка аграрного і сільського розвитку” ви можете дізнатися на Facebook сторінці проекту: https://www.facebook.com/usaid.ards.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.