bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс «Листівка з села»
21.06.2017

ГО «Екодія» запрошує вас через життєві ситуації та досвід показати та розказати, з якими екологічними та соціальними викликами стикається село, а також що можна та потрібно робити для впровадження екологічно збалансованих та суспільно вигідних практик у селі. Дедлайн - 31 липня 2017 р.

Громадська організація Екодія оголошує фотоконкурс в Instagram, в якому запрошуємо конкурсантів розповісти за допомогою своїх робіт з якими екологічними, соціальними впливами та викликами стикається сьогодні сільська місцевість. Через життєві історії, ситуації та досвід показати та розказати, що можна та потрібно робити для впровадження екологічно збалансованих та суспільно вигідних практик у селі.

Як взяти участь у конкурсі?

Для фото історій пропонуються дві тематичні категорії:
1)“В тіні агро-гігантів” – екологічні та соціальні наслідки сусідства із промисловим сільськогосподарськими об’єктами;
2)“Життя малої ферми” – екологічно збалансоване та життєздатне виробництво на малих фермах або ж просто домогосподарствах.

Взяти участь у конкурсі можна шляхами:
1) запостивши фото на своїй сторінці в Instagram, відмітивши при цьому офіційну сторінку конкурсу @rural_ua та поставивши відмітку #справжнєсело;
або
2) надіслати свою фотографію із коротким описом та контактну інформацію на адресу [email protected]

Тривалість конкурсу травень-липень 2017.

По завершенню конкурсу журі та учасники голосування в Instagram відберуть 20 кращих робіт до участі у тематичній фото виставці, а також оберуть чотирьох головних переможців, які отримають сертифікати на курс навчання у Зеленій Школі та гонорари за використання їх робіт у подальших публікаціях Екодії.

Витрати на підготовку та організацію виставки, а також розміщення робіт на інтернет-ресурсах та у публікаціях Екодії, покриваються організаторами конкурсу.

Беручи участь у конкурсі ви надаєте право організаторам на використання у некомерційних цілях матеріалів із зазначенням авторства.

Вимоги до фото:
– для фотографій, що претендують на участь у фінальній фотовиставці оригінальна якість фото має бути не менш ніж 4000 пікселів по широкій стороні.
– фото обов’язково повинно супроводжуватись коротким описом: історією реальної ситуації із зазначенням місця та часу зйомки (максимум 3 речення);
– фотографії повинні бути зроблені в Україні не раніше 2015 року;
– кожен учасник/учасниця може надати на конкурс до 20 робіт.

Організатори залишають за собою право відмовити в участі без роз’яснення причин.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою:
photo AT ecoaction.org.ua
www.instagram.com/rural_ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.