bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс для молодих тревел-фотографів
30.05.2017

Цікавишся зв'язком між екологією та здоров'ям? Любиш фотографувати та подорожувати? Тоді наш фотоконкурс для тебе! Головний приз - оплачена поїздка на Конференцію за участі Міністрів, що відбудеться 12-15 червня 2017 року в м. Острава (Чехія). Дедлайн - 3 червня 2017 р.

Що потрібно зробити: відправити нам до 3 червня 2017 року авторську фотографію, яка відображатиме проблеми, пов’язані з навколишнім середовищем і здоров’ям.

Фотографії приймаються в одній з наступних категорій:
- сталі системи охорони здоров’я;
- забруднення повітря;
- ненадійні системи водопостачання та санітарії;
- небезпечні хімічні речовини;
- відходи та забруднені ділянки;
- зміна клімату;
- сталий розвиток міст.

Вимоги до фотографій:
- фотографії можуть бути розміщеними у соціальній мережі фейсбук із використанням тегів на вибір #6MCEH2017; #EuropeEnvHealth and #EEHYCUKR та позначенням @EEHYouthCoalition;
- додатково слід заповнити елементарну форму заявки https://www.dropbox.com/s/8rb38aismf7uho1/Competition_Application%20Form.doc?dl=0 та відправити її разом із фото на електрону адресу [email protected].

Детальну інформацію можна знайти на веб-сторінці фотоконкурсу (http://www.eehyc.org/photo-competition/).

Довідково: Міжнародний фотоконкурс від Європейської Молодіжної Коаліції з питань Охорони Навколишнього Середовища і Здоров’я (EEHYC) спрямований на привернення уваги громадськості, політиків і відповідних зацікавлених сторін до думки молодих людей з питань, що стосуються охорони навколишнього середовища і здоров’я в Європейському регіоні.

Європейська Молодіжна Коаліція з питань Охорони Навколишнього Середовища і Здоров’я (EEHYC) - це перша європейська мережа за участю молоді, яка підкреслює і сприяє розумінню взаємозв’язків між довкіллям і здоров’ям. Участь молоді у процесі прийняття рішень є центральним моментом у діяльності Коаліції та підтримується Міністрами охорони здоров’я та навколишнього середовища за допомогою зобов’язань, прийнятих в Декларації на Міністерській конференції ВООЗ з питань охорони навколишнього середовища та здоров’я, що відбулася в Пармі в 2010 році.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.