bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на створення мобільного додатку для агробізнесу
25.05.2017

Проект USAID «Агросільрозвиток» шукає комерційну або громадську організацію, яка розробить програмне забезпечення бази даних цін і товарних партій плодоовочевої продукції, у формі мобільного додатку. Дедлайн - 26 червня 2017 р.

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк», запрошує подавати заявки на участь у проекті, спрямованому на покращення інформаційного забезпечення компаній, що працюють у секторі овочів та фруктів, ринковою інформацією стосовно плодоовочевої продукції шляхом створення та забезпечення функціонування бази даних цін та товарних партій плодоовочевої продукції у формі мобільного додатку під робочою назвою «Ціни на овочі та фрукти». Грант надаватиметься і впроваджуватиметься відповідно до правил USAID та Уряду США, що регулюють гранти за контрактами, та внутрішніх процедур управління грантами проекту «Агросільрозвиток».

Проект «Агросільрозвиток» планує відібрати одну українську організацію, комерційну або з громадського сектора, яка виконуватиме весь комплекс завдань з поліпшення інформаційного забезпечення у плодоовочевому секторі. Кошти, одержані як грант за даним напрямом, мають використовуватися на створення програмного забезпечення бази даних цін та товарних партій плодоовочевої продукції у формі мобільного додатку та розвиток інституційної спроможності організації для забезпечення сталого функціонування  цієї бази даних.

Технічне завдання

Основні характеристики мобільного додатку під робочою назвою «Ціни на овочі та фрукти» :

  • Операційна система: Android, IOS
  • Цільова аудиторія: виробники, трейдери, переробники, експортери, гуртові покупці.
  • Потенційна кількість користувачів: більше 50 000
  • Товарні групи: овочі, фрукти.

Термін реалізації проекту складає 12 місяців. Тестовий прототип програми повинен бути реалізований до кінця вересня 2017 року.

Організація також повинна передбачити заходи з просування цього додатку з метою залучення максимальної кількості користувачів та забезпечити технічну підтримку роботи мобільного додатку.

Очікувані результати:

Передбачається, що до кінця вересня 2017 року щонайменше 300 користувачів укладуть контракти на користування додатком. Протягом 3 років, до травня 2020 року, щонайменше 3000 компаній, що працюють у секторі овочів та фруктів, тією чи іншою мірою використовуватимуть мобільний додаток. Проект має досягнути самоокупності протягом 2 років.

Заявки на отримання цього гранту (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи загальним обсягом не більше 20 сторінок) приймаються до 18:00  26 червня 2017 року. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають критеріям, розглядатися не будуть.

Докладне технічне завдання, вимоги до учасників, критерії відбору та інша інформація – у повному тексті Оголошення про грант та додатках (дивіться вкладені файли). 

Семінар з підготовки заявок:

13 червня 2017 р. Проект «Агросільрозвиток» проведе семінар з питань підготовки заявок у своєму офісі за адресою: м. Київ, б-р Тараса Шевченка, буд. 35, бізнес-центр «Європа Плаза», корпус 2, 6-й поверх з 10:00 до 12:00. Зазначений семінар дозволить зацікавленим заявникам, які відповідають критеріям прийнятності, поставити питання стосовно цього оголошення про конкурс і отримати пояснення щодо порядку заповнення аплікаційної форми. Зацікавлені заявники, які відповідають наведеним у Розділі ІІІ Оголошення про грант критеріям прийнятності та бажають взяти участь у семінарі, повинні підтвердити свою участь, надіславши інформацію про прізвище, ім’я та по-батькові учасника і назву організації на ім’я керівника відділу грантів і контрактів Володимира Наконечного, на адресу [email protected]. Присутніми на семінарі може бути лише один представник від кожної організації. Підтверджуючи участь у семінарі, будь ласка, зазначте, чи має ця особа якісь особливі потреби в плані спроможності дістатися до приміщення, де проводитиметься семінар. Відшкодування витрат, пов’язаних з участю у семінарі, не передбачається.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.