bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення друкованої продукції
24.05.2017

Кімонікс Інтернешнл Інк. у рамках реалізації проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») оголошує тендер виготовлення друкованої продукції на період з 1 червня 2017 до 1 червня 2018 року.

Компанії чи організації, які виявили зацікавленність взяти участь у конкурсі, мають подати свою пропозицію відповідно до пунктів І.2. та І.6. у термін до 14:00 31 травня 2017 р.

У разі виникнення запитань просимо надсилати їх спеціалісту із закупівель Проекту Ігорю Лазаренко на електронну адресу [email protected]  до 15:00 26 травня 2017 року.

Постачальник повинен надати якісні послуги з дизайну, верстки, літературного редагування, вичитки, до-друкової підготовки та друку й доставки до офісу проекту друкованих матеріалів на запит Замовника.

З переможцем цього конкурсу буде підписано річний договір з фіксованою ціною, що дозволить корегувати кількість замовлення без корегування запропонованої ціни. Замовлення на надання послуг надходитимуть до постачальника упродовж року по мірі необхідності.

Мінімальні кваліфікаційні вимоги:

  • Наявність виробничих потужностей
  • Можливість працювати під час вихідних та свят
  • Наявність власного дизайнера
  • Досвід співпраці із донорськими проектами, досвід співпраці з USAID є перевагою

Докладне технічне завдання, специфікації, вимоги до надання пропозицій тощо - у доданому файлі

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.