bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію та проведення дводенного тренінгу для медичних працівників
24.05.2017

Організація та проведення тренінгу для медиків буде здійснюватися МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках програми з впровадження грантів з розвитку технічної та організаційної спроможності у сфері ВІЛ/СНІД. Дедлайн - 29 травня 2017 р.

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги найбільш незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року і запроваджують моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, ґендерно зумовленого насильства та ВІЛ, СНІД; сприяють розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації.

Мета тендеру:

Вибір постачальника послуг з організації та проведення дводенного тренінгу для медичних працівників «Надання допомоги ВІЛ-позитивним особам постраждалим від ґендерно зумовленого насильства»  в період з 26 – 27 червня 2017 року у м. Києві, пропозиції якого відповідатимуть вимогам щодо якості та ціни МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», які складатимуться з забезпечення:

  1. Оренди приміщення для проведення дводенного тренінгу у м. Києві. Загальна кількість учасників одного тренінгу – 27 осіб.
  2. Організація поселення для учасників тренінгів та забезпечення харчуванням – сніданок, обід та вечеря, двома перервами на каву в день.
  3. Оренда обладнання (мультимедійний проектор, ноутбук, фліпчарт, канцелярські приладдя).
  4. Компенсація проїзду для учасників тренінгів.
  5. Друк роздаткових матеріалів.

Загальні умови участі у тендері: 

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

  1. Мають успішний досвід організації заходів на території України.
  2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. Не є платниками ПДВ.

Вимоги до форми тендерної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • Інформація про організацію.
  • Характеристики місця проведення тренінгу.
  • Обґрунтований бюджет (в гривні) одного тренінгу (як приклад). 

Прохання до зацікавлених в участі та співпраці з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках зазначеної ініціативи, надсилати пропозиції до 29 травня на адресу [email protected], тел.: (044) 278-23-58. Контактна особа – Анна Рашко.

Контакти

  • (044) 278-23-58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.