bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на відбір ГО для участі в інформаційній кампанії (Кремінна)
23.05.2017

Кремінська міська рада оголошує конкурс серед ініціативних природоохоронних громадських організацій для участі в місцевій інформаційній кампанії з ресурсозберігаючих підходів в рамках виконання проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна», що реалізовується Кремінською міською радою за фінансової підтримки Європейського Союзу.  Дедлайн - 5 червня 2017 р.

Мета Конкурсу – визначення найкращої ідеї проведення інформаційної кампанії в рамках проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна», яка отримає кошти на втілення.

Роз’яснювальні збори з організаціями, які виявлять зацікавленість до участі в Конкурсі, відбудуться «29» травня 2017 року о 10:00 за адресою: Україна, Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, Кремінська міська рада.

Кінцевий строк подання концепцій заявок (на 1 етап конкурсу) - «05» червня 2017 року, 18:00 за київським часом.

Детальна інформація – в доданому файлі та за телефоном +380 50 347 1689, контактна особа Олександр Стеценко. Листування – через офіційну ел.пошту [email protected] .

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.