bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення щоденного аналізу інформаційного поля щодо земельної реформи
18.05.2017

Кімонікс Інтернешнл Інк. (іменована надалі – «Кімонікс») в рамках реалізації проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») шукає виконавця для проведення щоденного аналізу інформаційного поля щодо земельної реформи. Дедлайн - 26 травня 2017 р.

«Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект, що фінансується USAID та реалізується  Кімонікс. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект працюватиме на національному та регіональному рівні, та приділятиме особливу увагу розвитку сільського господарства у південних та східних регіонах країни.

Організації -переможцю цього конкурсу необхідно буде на основі  моніторингу надати проектові валідні та надійні тижневі звіти з аналізом інформаційного поля з питань земельної реформи.

Загальною метою робіт є оцінка  охоплення аудиторії комунікаційної кампанії, обсягів негативних та лояльних матеріалів, висвітлення трендів.

Конкретні цілі роботи включають:

  • проведення щоденного аналізу інформаційного поля щодо висвітлення питань земельної реформи. Об’єктами моніторингу є ключові інституції та персони процесу агрореформ. Аналіз має проводитися за типом подій «Новини» в таких типах медіа: ТБ, радіо, інтернет, друковані видання, соціальні мережі.
  • Оцінка матеріалів та висвітлення трендів.
  • Надання звіту, сформованого по областях України.

Територія покриття: вся територія України, за виключенням АР Крим та тимчасово окупованих територій Східного регіону.

Термін виконання Субконтракту: 7 місяців (з червня по грудень 2017 включно).

Докладне технічне завдання та зразок договору субпідряду, що буде укладений із переможцем тендеру, дивіться в доданих файлах.

Компанії чи організації, зацікавлені взяти участь у конкурсі, мають подати свою пропозицію до 14:00 26 травня 2017 р.

У разі виникнення запитань просимо надсилати їх Ігорю Лазаренку, менеджеру із закупівель Проекту, на електронну адресу [email protected]  Крайній термін для відповідей на питання та уточнення до 15:00 22 травня 2017 року.

Докладніша інформація про проект – на нашій сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/usaid.ards/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.