bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з написання грантових заявок (Івано-Франківськ)
10.05.2017

15 травня 2017 року о 13:00 Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує представників громадських організацій, бізнесменів, представників влади міста та Івано-Франківської області та усіх зацікавлених до участі в тренінгу «Як написати грантову заявку на конкурси ЄС?». 

Також під час зустрічі будуть представлені можливості «Креативної Європи» – найбільшої грантової програми ЄС, яка фінансує проекти культурного та аудіовізуального секторів. Програма підтримує культурний та креативний сектор, фінансуючи проекти та ініціативи у різних сферах мистецтва.

Що? «Як написати грантову заявку на проекти ЄС?» – тренінг від Представництва ЄС

Коли?  15 травня 2017 року, понеділок, 13.00-15.30

Де?  м. Івано-Франківськ, готель «Станіславів», вул. Чорновола, 7, Велика зала для конференцій

Під час тренінгу учасники дізнаються більше про грантові програми ЄС, їхні види, особливості написання грантових заявок тощо. Учасники зможуть не лише отримати джерела для пошуку необхідної інформації про гранти ЄС, але й також практичні поради від експертів щодо того:

  • Як отримати грантову підтримку ЄС;
  • Як підготувати успішну грантову заявку;
  • Як працює грантове фінансування;
  • Які є поточні програми та гранти ЄС, на які можна подати заявку. 

У рамках заходу також відбудеться презентація програми ЄС «Креативна Європа»: можливості програми для різних секторів і креативних індустрій України». 

Експерти дискусії:

  • Юлія Федів, керівник Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні
  • Вікторія Талашкевич, експертка з розробки та подання грантових заявок, координаторка Прес-клубу реформ, м. Кропивницький

Участь у заході безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/grants-workshop

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить по всій Україні. Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Ірини Попової, 050 193 66 98, [email protected]  або Діанни Бущук, 097 151 49 05, [email protected]

Контакти

Коментарі

Леся Жигаль   2539 днів тому   #  

Чи буде семінар у м. Львові?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.