bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з метою обрання компанії для проведення дослідження з питань споживчого кредитування
05.05.2017

Мета цього запиту про ціну – відібрати постачальника для проведення Дослідження з питань споживчого кредитування. Проект «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 р. по грудень 2020 р.), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Дедлайн - 13 травня 2017 р.

Мета цього запиту про ціну – відібрати постачальника для проведення Дослідження з питань споживчого кредитування, щоб 1) проаналізувати існуючу практику споживчого кредитування та 2) визначити вплив Закону «Про споживче кредитування» на установи фінансового сектору та споживачів фінансових послуг. Дослідження передбачає попереднє вивчення наявної інформації та використання методу контрольної («таємної») закупівлі.

Закон «Про споживче кредитування» було прийнято Верховною Радою 15 листопада 2016 року і підписано Президентом 8 грудня 2016 року, а набирає чинності він з 10 червня 2017 року. У Законі враховано скарги споживачів на неправдиву та оманливу рекламу, погане та неповне розкриття положень та умов кредитних договорів, прихованих комісійних та на неможливість легкого порівняння пропозицій різних кредиторів з точки зору ціни, терміну та інших умов кредиту.

Дослідження з питань споживчого кредитування складається з трьох етапів. Перший має бути завершено до дати набрання чинності Закону (10 червня 2017 року). Мета полягає в тому, щоб отримати первинні дані і зрозуміти поточну практику споживчого кредитування в Україні; визначити характерні моделі способу дій та практики роботи фінансових установ у галузі споживчого кредитування; зрозуміти, чи є однаковими для всіх правила споживчого кредитування, які застосовуються у банківському та небанківському секторах (наприклад, банки у порівнянні з кредитними спілками); оцінити ефективність механізмів реагування на скарги та відшкодування шкоди у фінансовому секторі.

За повною тендерною документацією або із запитаннями звертайтесь за електроною адресою: [email protected] або дивіться доданий файл. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.