bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс відео-робіт на тему «Фінансова грамотність»
27.04.2017

Центр «Розвиток КСВ» запрошує студентів українських ВНЗ взяти участь у Національному конкурсі відео-робіт на тему «Фінансова грамотність». Період подачі заявок триватиме з 25 квітня  до 15 травня 2017 року.

Фінансова грамотність є надзвичайно важливою для життєвого успіху у 21 столітті. Тим не менше, не всі українські студенти розуміються на фінансових питаннях, як-то:

  • Як складати бюджет чи фінансовий план?
  • Як брати кредит?
  • Як вирішувати фінансові проблеми та не стати жертвою шахраїв?

Тому Центр «Розвиток КСВ»  запускає Конкурс відео-робіт на тему «Фінансова грамотність». Мета Конкурсу – підвищити інтерес молоді до фінансової грамотності та покращити їх фінансові знання.

Шляхом створення відео студенти допоможуть одноліткам засвоїти важливі теми фінансової грамотності. Кращі роботи будуть онлайн і зможуть використовуватись під час занять в школах та університетах.

Студенти та студентські команди, які бажають взяти участь у конкурсі повинні з 25 квітня до 15 травня 2017 року надіслати на електронну пошту [email protected]заявку, що міститиме наступні матеріали:

  • заповнену анкету (додаток до Положення про конкурс);
  • творчу роботу – короткий відео-ролик на одну із запропонованих тем із фінансової грамотності;
  • інвестиційний план з використання Призу.

Відео-роботи учасників буде розміщено на сайті конкурсу  www.finlit.in.ua для он-лайн голосування з 16 до 21 травня 2017 року. За результатами онлайн етапу кращі команди буде запрошено до Києва на фінальний етап конкурсу 25 травня. В рамках фіналу учасники представлять свої відео-роботи та інвестиційні проекти перед журі конкурсу.

Переможці конкурсу отримають грошові призи від компанії Visa для реалізації власних інвестиційних проектів: 3000, 6000 та 9000 гривень (сума вказана з урахуванням податків).

Детальні умови конкурсу у Положенні на сайті  http://csr-ukraine.org/article/finlit-visa-2017

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.