bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня міста у Львові шукає громадські ініціативи
18.04.2017

Урбаністично-культурний проект «Майстерня міста» дієва платформа для співпраці та спілкування громадських організацій, ініціатив, митців, ремісників, громадських активістів та міської влади. Головною метою майстерні є залучення мешканців до процесів розвитку та оновлення міста. Унікальність майстерні міста полягає у тому, що впродовж 5 років майстерня виробила свій формат, в якому перетинаються усі стейкхолдери, які використовують платформу для конструктивного пошуку нових рішень і завдяки синергії напрацьовують дієві проекти оновлення міста. Команда проекту повідомляє про продовження конкурсу на співфінансування заходів в рамках цьогорічної «Майстерні міста» до 24 квітня 2017 р.

Цього року увага буде сфокусована на урбаністичній децентралізації в межах міста із залученням локальних мікрогромад.

Звісно, налагодженні діалогу та обміну досвідом – між активістами, фаховими середовищами та громадськими організаціями також є метою цьогорічної Майстерні міста

Більше інформації про умови конкурсу, вимоги до заходів та «Майстерню міста» можна отримати за посиланнями:

умови конкурсу

анкета опису проекту

Зазначимо, що проект “Майстерня міста - 2016” відзначили Лейпцизькою премією інтегрованого міського розвитку. Команда проекту “Майстерня міста” отримала 300 000 грн. для реалізації усіх заходів, які популяризують інтегрований розвиток міст в Україні та підтримують сталий розвитку міст, їхніх мікрорайонів і міських просторів.

Як і в попередні роки, Майстерня міста підтримує низові ініціативи, громадські організації, культурні об’єднання Львова заради спільного діалогу та співпраці. Якщо у вас є ідея проекту — не зволікайте, заповнюйте анкету.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.