bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення дослідження державних субсидій та соціального замовлення
16.03.2017

Міжнародна благодійна організація «СОС Дитячі Містечка» Україна оголошує тендер на пошук науково-дослідної організації для проведення дослідження можливості впровадження державних субсидій і соціального замовлення в сфері профілактики сирітства та соціального супроводу дітей-сиріт, дітей та молодих людей, позбавлених батьківського піклування, які виходять з-під опіки. Дедлайн - 27 березня 2017 р.

Мета дослідження: 

1.  Оцінити перспективи впровадження системи державного субсидування для неприбуткових організацій, що працюють в сфері профілактики сирітства та з цільовою групою дослідження.

2. Визначити основні чинники впровадження соціального замовлення для неприбуткових організацій та інших організацій, що працюють в сфері профілактики сирітства та з цільовою групою дослідження.

Методологія дослідження:

1. Аналіз нормативно-правових актів органів державної влади, в тому числі і місцевих органів влади, державних національних стратегій, державного і місцевих бюджетів за останні три роки, включаючи період 2017 року та прийняті в 2017 році закони щодо децентралізації.

2. Аналіз організацій, що працюють з цільовою аудиторією дослідження.

3. Опис існуючих практик.

Географія дослідження:

Україна; м Київ, Київська область; Луганська область, крім непідконтрольних територій.

Строки проведення:

І. 1 етап: попередній звіт - 20 квітень 2017 року.

II. 2 етап: результати дослідження - 10 травня 2017 року.

Основні компоненти для дослідження і аналізу (об’єкт):

1) державно-приватне партнерство: можливість і механізм співробітництва державних органів влади та НПО у сфері надання соціальних послуг за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів (укладання договорів про державно-приватне партнерство в сфері надання соціальних послуг, виконання соціального замовлення, укладення договорів про соціальний супровід, отримання державних грантів, державних субсидій з державного і місцевого бюджетів, державних цільових фондів).

2) Нормативно-правові акти та інші стратегічні документи органів державної влади національного та місцевих рівнів: Кодекси України, закони та нормативно-правові акти про державне субсидування і соціальне забезпечення, стратегії, плани діяльності органів державної влади для реалізації соціальної політики в Україні, державні меморандуми.

3) Неурядові організації: громадські, благодійні та інші неприбуткові організації, неурядові юридичні особи, комерційні організації, фізичні особи, які спеціалізуються на наданні соціальних послуг.

4) Цільова група: діти-сироти, діти і молоді люди, позбавлені батьківського піклування, що виходять з-під опіки, а також відносяться до групи ризику потрапляння в інтернати.

Вимоги до організації


- наявність досвіду здійснення аналітичних досліджень та підготовки якісних аналітичних документів;
- вільне володіння англійською мовою для підготовки аналітичного звіту англійською мовою

Для участі у тендері зацікавлені організації мають надати:


• Заповнену аплікаційну форму в додатку, яка містить інформацію про відповідний досвід заявника, детальний опис методології дослідження, чітко прописані етапи та детальний розрахунок вартості послуг.

Аплікаційна форма приймається на електронну адресу [email protected] до 27 березня 2017 р. В разі виникнення запитань звертайтесь, будь ласка, до Лариси Жигун, радника з питань захисту прав дітей та адвокації МБО «СОС Дитячі Містечка» Україна (+380 50) 240 43 10, (+380 44) 232 95 81.

Важливо!

Результати (в електронному вигляді російською та англійською мовами):

• Аналітичний звіт, що описує результати дослідження і охоплює всі питання анкети в узагальненому вигляді з необхідними висновками та рекомендаціями щодо основних тенденцій. Загальний обсяг звіту повинен становити не менше 50 сторінок в форматі Word, набраних шрифтом Times New Roman, розмір 14, одинарний інтервал.

• Аналітична записка у форматі Word з викладом основних результатів до 3 сторінок.

• PowerPoint-презентація основних результатів дослідження.

 

Контакти

  • Лариса Жигун
  • (+380 50) 240 43 10
  • (+380 44) 232 95 81

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.