bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з організації та проведення навчальних заходів з розвитку потенціалу ВПО
14.03.2017

УФСІ оголошує конкурс з організації та проведення  інтеграційних та навчальних заходів для розвитку потенціалу ВПО та місцевих громад та запрошує кваліфіковані компанії/організації або ФОП надати листи зацікавлення для участі у даному конкурсі. Дедлайн - 24 березня 2017 р.

Уряд України отримав грант від уряду ФРН (який адмініструє KfW Банк Розвитку) для впровадження проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» (УФСІ-V), який безпосередньо реалізує Український фонд соціальних інвестицій. УФСІ має використати частину цих коштів для оплати консультаційних послуг з організації та проведення інтеграційних та навчальних заходів для розвитку потенціалу внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих громад.

Метою програми є сприяння ВПО у інтеграції у місцеву громаду, сприяння місцевим громадам, що приймають ВПО, сприяння місцевим органам влади та службам у роботі з ВПО у громадах-партнерах УФСІ в Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях, що беруть участь у першій фазі проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури - УФСІ V».

Виконавець повинен:

- організувати та провести в громадах інтеграційні заходи на тему “Інтеграція ВПО в нашу громаду: виклики і перспективи” за методологією “Світове кафе”;

- підготувати (у т.ч. тренінгові матеріали) та провести кілька дводенних тренінгів з методології організації та проведення інтеграційних заходів в громадах за участю ВПО та місцевих громад та післятренінгових консультацій;

- підготувати просвітницький відеоролик про інтеграцію ВПО у громади та розвиток потенціалу ВПО та громад.

УФСІ запрошує консультантів (компанії/організації - юридичних особи або фізичних осіб – підприємців) висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг. Зацікавлені консультанти повинні надати інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання послуг (брошури, опис схожих завдань та досвіду, наявність відповідної кваліфікації працівників тощо). Для участі у конкурсі юридичні або фізичні особи – підприємці можуть подавати спільні заявки.

Консультанти, які бажають взяти участь у відборі повинні відповідати наступним кваліфікаційним критеріям:

-       мати обов’язковий досвід роботи не менш ніж три роки на ринку надання тренінгових, консультаційних послуг з розвитку громад України.

-       мати також досвід та навички щодо організаційно-технічного забезпечення заходів та забезпечення їх логістики.

-       досвід роботи у міжнародних проектах / співпраці з міжнародними організаціями вважатиметься перевагою.

-       досвід організації заходів на замовлення організацій, усталені партнерські стосунки з різними організаціями, що надають послуги з конференц-сервісу, та наявність позитивних відгуків про результати роботи від замовників послуг також вважатиметься перевагою.

-       індивідуальний(і) тренер(и), консультанти, який(і) візьме(уть) участь у проведенні заходів для цільових груп, повинен(нні) бути кваліфікованим(и) спеціалістом(ами) у галузі розвитку/залучення громад ТА повинен(нні) мати досвід в проведенні тренінгів, партисипативних заходів.

Відбір консультанта здійснюється відповідно до Керівництва Світового Банку: «Відбір та контрактування консультантів позичальниками Світового Банку», січень 2011.

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію з 09:30 до 17:30 у будні дні за нижчезазначеною адресою.

Листи зацікавлення мають бути надіслані (поштою, або особисто/кур’єром, факсом, або електронною поштою) до 11:00 24 березня 2017 року на адресу:

Український фонд соціальних інвестицій

04071 м. Київ, вул. Лук’янівська 77 (3-й поверх)

до уваги Беляєва О.М., керівника відділу з питань закупівель УФСІ

тeл: (044) 463-5836, 230-2673, 230-2536; факс: (044) 485-2804

E-mail: [email protected]

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.