bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на найкращу ідею підприємницької діяльності для молоді
09.03.2017

До уваги директорів, вчителів і учнів ЗОШ та викладачів і студентів професійних навчальних закладів Львівської, Волинської та Рівненської областей. Оголошується новий МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «ЮНІОР БІЗНЕСУ» для учнів шкіл IІ-III ступеню та студентів професійних навчальних закладів. Дедлайн - 31 березня 2017 р.

В рамках українсько-польського проекту “Ініціативна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах з використанням методів моделювання” проводиться конкурс на найкращу ідею підприємницької діяльності для молоді загальноосвітніх повних середніх шкіл Львівської, Волинської та Рівненської областей. 
Проект фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми “Польська допомога задля розвитку 2016”.

Конкурс полягає у розробці і презентації найцікавішої ідеї для підприємницької діяльності, придуманої, описаної і заявленої молодими людьми, які братимуть участь. Заявлені молоддю проекти повинні бути інноваційного характеру, а сфера діяльності максимально відповідати потребам молоді або місцевої спільноти.

Мета конкурсу “ ЮНІОР БІЗНЕСУ ”: формування підприємницьких якостей серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Львівської, Волинської та Рівненської областей.
Учасниками Конкурсу можуть бути групи (команди) з 3-х учнів 8-10 класів загальноосвітніх шкіл та студентів І-ІІ курсу професійних навчальних закладів зазначених областей. Команду очолює учитель-опікун/тренер, на якого покладено методичну та організаційну підтримку конкурсних команд. Опікун не є членом конкурсної команди.

Для участі у конкурсі необхідно подати реєстраційну анкету встановленого зразка
до 31 березня 2017
року на адресу організатора конкурсу.

Регламент конкурсу, а також формуляр анкети доступний на інтернет-сторінці Західноукраїнського регіонального навчального центру www.zurnc.org

Перелік зголошених команд буде опубліковано на інтернет-сторінці ЗУРНЦ. Команду буде внесено до списку учасників не пізніше, як через два дні після подання реєстраційної анкети.

Час тривалості Конкурсу:
Конкурс триває з 06 березня 2017 року до дня оголошення результатів, яке відбудеться

15 травня 2017 року.

Конкурс реалізовується в 3 етапи:
І етап – подання реєстраційних анкет (“Реєстраційна картка”) з 06 березня 2017 року до 31 березня 2017 року;
ІІ етап – подання заявки–ідеї (“Опис бізнес-ідеї”) з 1 квітня вересня по 30 квітня 2017 року. До другого етапу допускаються команди, які пройшли відбір за результатами першого етапу.
ІІІ етап – фінальний, презентація та продукт бізнес–ідеї – 15 травня 2017 року.

Нагорода для переможців – тижневий навчальний візит до Польщі (серпень 2017 року)

Вся інформація про Конкурс попередніх років опублікована на інтернет-сторінці www.zurnc.org

Контактна особа, відповідальна за надання консультацій щодо участі в конкурсі та за прийом конкурсних пропозицій:

Софія Наумчук, 
конт. тел.: +38 (067) 6737014,
e-mail: [email protected]

Контакти

  • +38 (067) 6737014

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.