bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Громадське радіо» оголошує тендер на проведення зовнішнього аудиту діяльності організації
09.03.2017

ГО «Громадське радіо» шукає кваліфіковану аудиторську компанію із документально підтвердженим досвідом проведення аудитів організацій неприбуткового сектору для здійснення аудиту/ фінансової перевірки діяльності організації за 2016 - 2017 роки. Дедлайн - 21 березня 2017 р.

Прохання ознайомитися з тендерною документацією, що складається з:

а) даного Оголошення про тендер;

б) технічного завдання, що додається до цього оголошення.

Умови проведення тендеру:

  1. Аудит має бути проведений відповідно до міжнародних стандартів аудиту, які встановлені Міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC) та технічного завдання, яке опубліковане на сайті ГО “ Громадське радіо ” (www.hromadskeradio.org) і кваліфікованим аудитором (Certified Public Account/Autorised Rublic Accountant).
  2. Цінові пропозиції мають бути зазначені в гривнях, включаючи накладні витрати.
  3. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – не пізніше 21 березня 2017 року, 18:00 за київським часом.
  4. Переможця тендера буде обрано на засіданні тендерного комітету, яке відбудеться не пізніше 23 березня  2017 року, після детальної технічної, фінансової та правової  оцінки поданих пропозицій.
  5. Пропозиції, подані відповідно до цього оголошення та згідно з положеннями, визначеними у документах, що додаються, оцінюватимуться, виходячи із параметрів відповідності технічному завданню, якості та цінових показників, з урахуванням усіх витрат та суми податків.
  6. Пропозиції повинні надсилатися в закритому конверті звичайною чи кур’єрською поштою на адресу: ГО «Громадське радіо», вул. Хрещатик 26, 01001, Київ, Україна, тел.: (+380 44) 279 7209
  7. На конверті треба зазначити назву тендеру (01/2017), назву учасника та слова: «До уваги: Алли Жук, в.о. головного бухгалтера».
  8. ГО «Громадське радіо» залишає за собою право запитувати  від учасників тендеру   додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам специфікації даного тендеру.
  9. ГО «Громадське радіо» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку тендерну заявку відповідно до документації та власних внутрішніх політик та процедур та право припинити процедуру тендеру й відмовитися від всіх заявок у будь-який час до укладення договору, не несучи, при цьому, ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.
  10. Будь-які питання щодо цього тендеру можна надсилати у письмовому вигляді електронною поштою не пізніше 12:00 за київським часом 16 березня 2017 року на адресу [email protected].

Додатки:

1.     Технічне завдання проведення фінансової перевірки/ аудиту організації.

Контакти

  • +380 (44) 321 0978

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.